Рудић прихвата кривицу

Плеј-оф утакмица између рукометаша Војводине и Спартак Војпута имала је завршницу за инфаркт. Црвено-бели су све време водили и с девет голова разлике, а у последњих неколико минута

 могли су да доживе непријатно изненађење од надахнутих и борбених Суботичана. Самим тим, вероватно би завршили и са свим надањима у борби за освајање четврте титуле узастопно. Овако, освојили су два веома значајна бода (27:25) и у последњем колу иду на ноге Црвеној звезди, док Металопластика гостује Партизану.

Све је лепо било за Војводину до негде петнаестак мнута пре краја, а онда се све окренуло на страну гостију. Најбољи појединац у редовима  домаћих Лука Арсенић честитао је гостима, а онда наставио:
- Знали смо да утакмица неће бити ни мало лака. У 50. минуту необјашњиво смо пали и направили низ грешака. Ипак, победили смо и остаје нам још једна утакмица да покажемо да можемо да поново узмемо титулу.Бираним речима тренер Суботичана Бранислав Зељковић честитао је на победи свом бившем ученику Божи Рудићу и Воши.

- Играли су домаћини квалитетно у већем делу утакмице, али нисам задовољан оним што су показали моји ученици. У последњих петнаестак минута смо играли онако како је то требало да буде током целе утакмице. Иначе, овај сусрет обележила су сва четири голмана и они су носиоци свега што је било позитивно. Ипак, бољи је победио и Војводини желим успех - нагласио је Зељковић.

Божо Рудић, учитељ црвено-белих. и поред победе, био је прилично разочаран.
- Честитке мом бившем тренеру, а за све што се догодило кривац сам ја. Учинио сам неке ствари када смо имали предност од девет голова, односно пустио сам у игру Ранисављевића, Николу Арсенића, Гуглету и Вучковића. Оним што су они урадили на терену и њиховим односом према игри, више сам него разочаран, јер Спартак је направио серију од 5:0. Мислио сам да на свакој позицији имам два добра играча и да су спремни да разваљују. Међутим, они нису имали поштовања према ономе што су њихове колеге учиниле пре њих. Ако је тако, онда ми они ни не требају. Ова седмица била је напорна и желео сам да одморим неке играче, али све се видело. Идемо даље и спремамо се за Црвену звезду - истакао је Рудић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести