Шешум и Вујин међу звездама

Недавно је рукометна репрезентација Немачке освојила златну медаљу на Европском првенству у Пољској. Као увод у наставак сезоне у најјачој лиги на свету ДКБ Бундеслиги,

у Нирнбергу је одржано вече посвећено рукомету и његовим поклоницима. Одигран је и традиционални Ол стар меч Бундеслиге, који је имао и посебну димензију, пред више од 7.600 гледалаца. Оно што је за нас занимљиво је то да су за тим највећих звезда најквалитетније лиге на свету наступили српски асови Жарко Шешум и Марко Вујин. Леви бек Гепингена и десни бек Кила били су део тима састављеног од играча које су селекторали навијачи бундеслигашких клубова, који се супроставио репрезентацији Немачке у правом рукометном спектаклу. Утакмица је завршена без победника - 36:36 (16:17). За екипу репрезентације Немачка играли су: Волф (1), Лихтлајн, Селин (7), Лемке, Виде (1), Пекелер (1), Штробел (1), Шмид (6), Фет (2), Хефнер, Дамке (1), Кун (1), Ернст (6), Пицковски (3), Колбахер (6).

Боје екипе Ол старс бранили су: Ландин, Андерсон, Грин, Шмид, Марић (2), Егерт (1), Гландорф (1), Могесен, Сван (5), Шешум (2), Баена (2), Линдберг (1), Холст (1), Тофт Хансен (3), Шилер (5), Лауге (2), Вебер (4), Петерсон, Вујин (4), Екдал ду Риц (3).

Ј. Г.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести