СЛ - група Војводина: Слога – Железничар 1:1 (0:0)

Са две одличне интервенције у уводних петнаест минута, млади дебитант на голу Алекса Слијепчевић, дао је крила саиграчима да се храбро испрсе пред одличним Панчевцима.

ТЕМЕРИН: Стадион Слоге, гледалаца: 300, судија: Јелена Бањеглав (Бачка Топола), стрелци: Грујић у 56. за Слогу, Текијашки у 87. минуту за Железничар, жути картони: Масалушић, Ивановић, Фехер (Слога), Иванишевић (Железничар).

СЛОГА: Слијепчевић 8, Вукаљевић 7, Стојисављевић 7, Ивановић 7, Зелић 7, Суботин 6 (Богданић - ), Панић 7, Свитић 7, Милановић 6 (Фехер - ), Грујић 8, Масалушић 7.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Јевтић 7, Иванишевић 7, Текијашки 8, Николајев 6 (Ђуровић 7), Илић 7, Гудан 7, Јовановић 6, Стајчић 7, Ковачевић 7, Шалипуровић 7, Јаковљевић 6 (Симић 6).

Немања Грујић је прихватио улогу лидера подмлађених Темеринаца и у 28. минуту је из слободног ударца погодио стативу. Искусни лисац Шалипуровић, у 55. минуту, снимио је да је голман Слиијепчевић направио излет до петерца, па је без оклевања одапео праћку са половине терена и погодио пречку. Минут касније, виђена је ерупција радости домаћина. После шута Немање Грујића, лопта је окрзнула Текијашког, променила правац и преварила голмана Јевтића -1:0.

Домаћини су се повукли на своју половину, задовољни стечени капиталом и то је отворило простор Панчевцима да у финишу све карте баце на офанзиву. Три минута пре краја, лопта је дуго лутала по казненом простору, а када је стигла до штопера Немање Текијашког уследио је неодбрањив ударац за поделу плена.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести