Шоу плејмејкера Борца Алексе Аврамовића

Око 300 посетилаца дворане Визура гледало је феноменалан наступ Алексе Аврамовића, плејмејкера Борца из Чачка. Најбољи стрелац Кошаркашке лиге Србије убацио је у
aleksa_avramovic/jutjub
Фото: Youtube Printscreen

победи свог тима над екипом Младости из Земуна (94:89) чак 47 поена, уз индекс корисности 63. Леворуки плеј шутирао је за два поена 8/10, убацио чак седам тројки из 11 покушаја и погодио десет од својих 11 слободних бацања. Изнудио је 11 фаулова. Сјајном нападачком учинку Аврамовић је додао и 12 скокова, као и шест асистенција, уз седам изгубљених лопти.

На крају утакмице, када је победник већ био одлучен, Аврамовић је погодио тројку са велике даљине, а портал МВП јавља да су у том тренутку избиле и варнице на терену, јер се тренеру домаћина Драгану Николића тај потез није допао.

Аврамовић ће сјајну форму за неколико недеља тестирати и у Нишу, на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа, на којем ће Чачани учествовати уз четири јадранска тима и још три из КЛС..

Сјајни плејмејкер, који ове сезоне постиже по 19,4 поена по мечу, рођен је 1994. године у Чачку, висок је 192 центиметра и прошао је комплетну школу кошарке КК Младост из Чачка, у којем је стигао и до сениорског тима. Први уговор са Борцем потписао је у лето 2013, а у међувремену наступао и за ОКК Београд.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести