Тороман одвео Вошу у финале

Кадети Војводине победили су Црвену звезду и пласирасли се у финале фудбалског Турнира пријатељства. У репризи прошлогодишњег финала, Новосађани су се боље снашли у извођењу једанаестераца

Војводина – Црвена звезда пеналима 6:4 (1:1, 1:1)

БИЈЕЉИНА: Терен Етно села “Станишићи”, судија: Марић. Стрелци: Куртиши у 27. минуту за Војводину, а Гаврић у 17. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Бјековић, Крстић (Војводина), Јанковић, Босић, Симовић (Црвена звезда).

ВОЈВОДИНА: Тороман, Бјековић, Тадић, Милијашевић, Рубежић, Митровић, Куртиши (Петровић), Тегелтија, Тедић, Нешковић, Јаковљевић (Крстић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Гордић, Костић, Даничић (Конатар), Којић, Јанквић (Илић), Сантрач (Томић), Босић, Гаврић, Шикањић (Торбица), Аћимовић (Савић), Симовић.

Кадети Војводине победили су Црвену звезду и пласирасли се у финале фудбалског Турнира пријатељства. У репризи прошлогодишњег финала, Новосађани су се боље снашли у извођењу једанаестераца и у недељу ће се од 16.30 часова за победнички пехар борити с Ријеком која је била боља од Сарајева, такође после пенала 5:3 (1:1, 1:0).

Херој црвено-белих из Српске Атине био је голман Немања Тороман који је одбранио шут Марка Конатара с беле тачке у другој серији. Војводина је отворила пенал лутрију, а њени играчи били су прецизни у свих пет серија! Редом су погађали Нешковић, Тадић, Тегелтија, Крстић и на крају Петровић који је и одлучио победника.

А није добро почело за Војводину. У 17. минуту, десни бек Црвене звезде Костић је прошао по десној страни, упутио одличан центаршут по земљи. Лопта је стигла до Гаврића који ју је закуцао у мрежу из непосредне близине. Ипак, Новосађани су успели да стигну до изједначења на самом крају првог полувремена. Нешковић је шутирао са ивице казненог простора у 27. минуту, голман Звезде Гордић је успео да одбије лопту, али је на њу натрчао Куртиши и послао је у мрежу.

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести