Треба се испрсити за Палочевића

Фудбалским Београдом прострујала је вест да је најбољи играч Војводине, везиста Александар Палочевић договорио услове сарадње са Партизаном и да је трансфер на помолу.

До финализације, наводно, остало је било само да се црно-бели и Новосађани договоре. Међутим, спортски директор црно – белих  Ивица Илиев ту вест није потврдио.

- Палочевић је свакако одличан фудбалер, али у овом тренутку није нам баш неопходан. На његовој позицији смо заиста попуњени и не желимо да гомиламо играче. Волели бисмо га у својим редовима, ко не би, али момак је интересантан и европским клубовима и питање је колико бисмо ми времена имали да реагујемо. Потребно је, због наше финансијске ситуације, да неко прво оде да бисмо могли да се испрсимо за овај трансфер – рекао је Илиев.

Није тајна да Партизан жели да растерети свој буyет. Због тога и мукотрпни преговори са турском Анталијом око одласка Алена Стевановића.

- Имамо играче који заиста вреде и просто не желимо да их продамо испод цене. Па, Ален Стевановић има полусезону каријере иза себе, а неко би да га узме yабе. То неће моћи, момак је у најбољим годинама и ми то озбиљно узимамо у обзир. Искрено, ја мислим да он вреди и више него што тражимо за њега.

Пред овај прелазни рок сматрало се да је ,,златна кока“ црно-белих Немања Михајловић и да би његовом продајом Партизан могао да обезбеди новац потребан за појачања.

- За Нецу је раније било неких понуда, конкретно од Андерлехта, али нам је он тад требао и нисмо хтели да га пустимо. Сада има неког распитивања, али конкретних потеза не.

Никола Вујадиновић би могао да обуче црно-бели дрес.

- На добром смо путу, али још ништа није готово. Потребно је да прво реши статус у свом клубу.

Спомињало се и интересовање за голмана Милана Лукача.

- Исто као и са Палочевићем, већ имамо три голмана и тек уколико Кљајић оде, вратићемо свог бившег чувара мреже. Ради се о одличном голману, али неке коцкице треба да се сложе – казао је Илиев.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести