Три гола за деби из снова

Премијерни дуел у оквиру припрема у Словенији решила је Црвена звезда убедљиво у своју корист, савладан је са 7:0 тамошњи друголигаш Анкаран. Тренер фудбалера

Црвене звезде Миодраг Божовић кренуо је са стартном поставом у којој су биле страре снаге, уз појачање из Ниша Павкова. Тек у наставку су се црвено-бели распуцали, потпуно измењени састав био је ефикасан. Утакмицу је обележио новајлија Срђан Вујаклија, који је за 45 минута успео да се три пута упише у листу стрелаца.

- Пресрећан сам, осећај је стварно сјајан. Ово је деби као из снова, а чак се ни у сновима не дешава да неко постигне три гола на првом мечу у новом клубу. Заслужено смо победили, ушли смо у велики број изгледних шанси, само ја сам их имао још. Могао сам и више да постигнем голова, али сам задовољан - рекао је Вујаклија.

Његов учинак додатно добија на значају ако се зна да за пет месеци није одиграо ниједну утакмицу због спора са бившим клубом, чачанским Борцем.

- Није била пријатна та пауза, мада сам радио доста индивидуално. Брзо сам ушао у прави ритам. Све иде по плану, момци су одлични, као и стручни штаб, а једине проблем задавао нам је јак ветар, који нас је прати током припрема.

Борба за место у тиму је већ почела, а Вујаклија је головима против Анкарана можда за корак ближи стартној постави.

- Конкуренција је оштра, после прве провере мало сам се издвојио, али искушења тек следе. Чека нас серија контролних дуела, сваки минут треба искористити на најбољи начин – поручио је Вујаклија.

З. Рангелов

 

Позив Милијашу

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић, у разговору за ТВ Арена Спорт, открио је да се бивши капитен Ненад Милијаш налази на листи жеља и да су већ обављени разговори са њим.

- Размишљамо о њему. Разговарали смо. Волео бих да се врати, он је жеља Миодрага Божовића који је обавио дуг разговор са њим и предочио му планове и жеље. Он би могао да буде прави вођа и на терену и у свлачионици, заједно са Александром Луковићем. Наредних дана знаћемо који је његов став - изјавио је Терзић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести