Трофеј остао у Новом Саду

Нови Сад - Раднички (Б) 4:1

НОВИ САД: Хала Спенса, гледалаца: 500, судије: Ненад Ненадић и Никола Торбица.

Резултати - 66 кг: Бошков - Ђукановић 1:0 тт (9:1), 71 кг: Делчић - Девчић 0:1 (2:3), 80 кг: Тодоровић - Дицков 1:0 (5:2), 98 кг: Станчић - Десић 1:0 (8:1), 130 кг: Павловић - Трујичић 1:0 туш.

Поход ка Пуфикином трофеју успешно је започео капитен Новосађана Бобан Бошков, који је у првом мечу против Ђукановића већ у првој рунди повео са 5:1, а на крају, атрактивним бацањем, техничким тушем стигао до победе од 9:1.

Да све глатко не буде, потрудио се рвач Радничког из Београда Делчић, који је након тешког меча успео са 3:2 да савлада домаћег такмичара Девића и изједначи резултат на 1:1. Финални меч је преломио Милан Тодоровић, такмичар Новог Сада у категорији до 80 килограма, победивши Дицкова са 5:2 и тиме довео Новосађане у вођство од 2:1. Сигурне победе забележили су репрезентативци Србије из редова Новог Сада - Владимир Станкић и Немања Павловић - који су рутински савладали своје ривале за коначних 4:1 и ставили печат на освајање Пуфикиног трофеја. 

Иначе, на Пуфикином турниру је учествовало осам екипа - Петриња из Хрватске, Астра из румунског Арада и наши клубови: Потисје из Кањиже, Раднички из Београда, истоимени клуб из Крагујевца, Фрушкогорац из Сремске Каменице и домаћин турнира Нови Сад.

За најбољег рвача проглашен је Милан Тодоровић из Рвачког клуба Нови Сад.

Ј. Г.

Фото: Ф. Бакић

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести