У Спенсу нема Распродаје

Кошаркаши Војводине и Футог Тупањца МД у суботу од 20 часова,у малој сали Спенса, одиграће комшијски дерби у оквиру 19. кола Друге лиге Србије из потпуно различитих перспектива.

Новосађани желе да победом сачувају лидерску позицију, а Футожани вребају изненађење не би ли продужили наду за опстанак.

- Јасно је да је Војводина фаворит, али само у случају да моји играчи озбиљно приђу утакмици – каже тренер новосадског тима Филип Соцек.  – И тимови који желе улазак у виши ранг и они који се боре за опстанак морају да уложе исту енергију да би дошли до циља. Футог има неколико врло добрих кошаркаша и сигуран сам да ако се опустимо или уђемо у контра - ритам, они то могу да искористе и казне нас. Током двонедељне првенствене паузе радили смо озбиљно и припремали се за ову утакмицу, па се надам позитивном исходу.

У табору КК Футог Тупањац МД  знају да Војводина ове сезоне не зна за пораз као домаћин,али се не пређу унапред.- Војводина је неспорно боља од нас, али ми ћемо се бороти за опстанак док год постоји нада. Покушаћемо да пружимо што већи отпор фавориту. Тренутно се налазимо у незавидној ситуацији, али до краја такмичења има још осам кола, па док год постоји могућност да останемо у лиги мо ћемо се трудити да то остваримо – рекао је тренер Футожама Милан Драгић.

У табору новосадских црвено - белих сви су зрави и спремни за утакмицу, док Футожане и даље прате повреде. Последњи рековалесцент у низу је млади плеј Стефан Клисарић, кога чега двонедељна пауза. 

Д. Кнежић

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести