Удовичић угостио кајакаше: Биће овако и после Рија

Министар омладине и спорта Вања Удовичић примио је данас репрезентативце Србије у кајаку, који су на минулом Европском првенству у Москви освојили укупно четири медаље.

Удовичић је још једном честитао кајакашима и рекао да је поносан на успех који су остварили, као и да верује да ће се и са Олимпијских игара у Рију вратити са медаљом.

"Спортисти увек могу да рачунају на моју помоћ и врата министарства увек ће вам бити  отворена, поготово сад у преипремном периоду за Рио јер је најважније обезбедити најбоље могуће услове за припреме", истакао је Удовичић.

Освајачица златне медаље у двоседу на 1.000 метара Милица Старовић рекла је да је очекивала успех.

"Искрена да будем, очекивала сам и веровала да ћемо се вратитии и са више медаља. Биће их у будућности. Синоћ смо се вратили из Москве, још увек смо под утисицима и брзо се враћамо тренингу", рекла је Старовићева.

Шампион Европе у дисциплини К2-200 Марко Новаковић честитао је колегама из репрезентације на успеху.

"Хвала свима и посебно велике честитке мојим колегама. Осећај је заиста сјајан. Ово је само још већи мотив и добра подлога пред главни догађај сезоне. Нема стајања. Морамо да останемо смирени и издржимо притисак", закључио је Новаковић.

Кајакаши Србије освојили су четири медаље на првенству  Европе - три златне (Кристина Бедеч К1-1.000), Марко Грујић и Небојша Новаковић (К2-200) и Милица Старовић и Далма Ружичић Бенедек (К2-1.000), док су бронзану медаљу освојили Марко Томићевић и Миленко Зорић на 1. 000 метара.
(Танјуг)
 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести