Звезда увеличала славље Чуружана

У Чуругу у оквиру поводом обележавања деведесетогодишњице постојања Хајдука, и отварања нових трибина гостовао је комбиновани тим Црвене звезде из Београда.

Хајдук (Ч) - Црвена звезда 1:5 (0:3)

ЧУРУГ: Игралиште Хајдука, гледалаца 2.5000, судија: Брдар (Нови Сад), стрелци: Максимовић у 85. за Хајдук, а Романић у 15.и 26. Вучићевић у 30. и Перић у 60. и 80. минуту за Црвену звезду.

ХАЈДУК : Шарић, Чичак, Танасић, Миљановић, Сувајyић, Калајyић  Богуновић, Радановић, Марић, Пантић,Максимовић- Играли су још: Срећков  Марков, Дамјановић, Плавшић, Трнинић, Степановић, Регодић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Савић, Богдановић, Пејовић, Максић, Терзић, Рачић , Ковач, Цветковић, Романић, Вучићевић,Јовељић. Играли су још: Костић, Милић, Горановић, Сарић, Перић, Илић, Јокић,Пановић.

У Чуругу у оквиру поводом обележавања деведесетогодишњице постојања Хајдука, и отварања нових трибина гостовао је комбиновани тим Црвене звезде из Београда. У предивном амбијенту,пред око 2500 гледалаца, играчи су приказали умеће.

Пре почетка утакмице секретар  сада већ бившег Територијалног фудбалског савеза Новог Сада Сеад Чочић предао је пехар играчима Хајдука за освојено прво место у  лиги. Након тога,председник клуба Милош Радановић је уручио захвалнице људима који су помогли клубу и уједно омогућили да у Чуругу гостује Црвена звезда.  Као што смо већ рекли утакмица је била занимљива, а гледаоци су видели шест сјајних голова.

П. Бундало

И Батез на утакмици

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је у Чуругу пријатељској фудбалској утакмици између Хајдука из Чуруга и Црвене звезде из Београда, која је организована поводом прославе девет деценија од оснивања ФК Хајдук.У знак захвалности за подршку у развоју клуба са вишедеценијском традицијом, председник ФК Хајдук Милош Радановић уручио је, пред почетак утакмице, захвалнице покрајинском секретару за спорт и омладину Владимиру Батезу и председнику општине Жабаљ Чедомиру Божићу. А мечу је присуствовао и потпредседник Скупштине АП Војводине Дамир Зобеница.
 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести