„Смарт” и „астра” изгорели у једној ноћи

Два аутомобила изгорела су претпрошле ноћи на улицама Новог Сада, а како незванично сазнајемо, бар један од њих намерно је запаљен.

Прво је прексиноћ око 22 часа Ватрогасној бригади стигла дојава да је аутомобил марке „мерцедес смарт” с уочљивом  рекламом једног локала, гори у центру града, у Улици Васе Стајића код броја 18. Када је екипа ватрогасаца стигла на лице места, затекли су кола којима је горео предњи део, након чега су угасили пожар. Наводно,  власник возила до јуче после подне није стигао да озбиљније сарађује у расветљавању случаја, а тужилаштво још није квалификовало о којем делу је реч, сазнајемо незванично.

Око два часа иза поноћи, пожар је избио на Футошком путу 18 у којем је  „опел астра” с новосадским такси таблицама власника Б. М.  цела била у пламену. Пожар је био у разбукталој фази и захватио је спољашњост, пре свега,  предњу кабину возила. Овај случај оквалификован је као кривично дело уништења туђе ствари.

Полиција интензивно ради на ресветљавању ових догађаја., али званично саопштење о њима још није послала, али га очекујемо по завршетку истраге.

М. В.

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести