Русија

Свет РУСИ У АМЕРИЧКОМ КОМШИЛУКУ   Бродови руске Северне флоте стигли у Хавану
​​​​​​​Одред бродова руске Северне флоте, укључујући фрегату „Адмирал Горшков“, наоружану ракетама „циркон“ и нуклеарну подморницу „Казањ“ завршио је вежбе примене високопрецизног оружја у Атлантском океану и упловио у луку у Хавани, саопштило је Министарство одбране Русије.
Свет СТИЖУ РУСИ НА КУБУ, ИМА ЛИ НОВЕ КРИЗЕ? Ратни бродови У ХАВАНИ следеће недеље
ХАВАНА: Кубанске власти данас су саопштиле да ће руски ратни бродови стићи у Хавану следеће недеље, али да четири морнаричка брода немају нуклеарно оружје и да не представљају претњу по регион.
Video
Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) ТО МОЖЕ САМО У РУСИЈИ: Пао са ТРЕЋЕГ СПРАТА, устао и отишао КАО ДА СЕ НИШТА НИЈЕ ДЕСИЛО
Инцидент, наводно, није утицао на његово здравствено стање.
Свет РУСИЈА ОЗБИЉНО УПОЗОРИЛА АМЕРИКУ Не правите грешке – последице могу бити фаталне
​​​​​​​Русија упозорава САД да не праве грешке које могу имати фаталне последице, изјавио је заменик министра спољних послова Русије Сергеј Рјабков, коментаришући америчко одобрење Кијеву да изводи нападе њиховим оружјем на руску територију у подручју Харкова.
Економија / Пољопривреда НАЈВИШЕ ВОЛЕ ДА СЕ СЛАДЕ НАШИМ ВОЋЕМ Србија, Азербејџан и Кина на врху листе извозника јабука у Русију
МОСКВА: Русија је увезла 178.300 метричких тона јабука од почетка године до 26. маја, од чега највише из Србије, саопштила је прес служба Федералне ветеринарске и фитосанитарне службе за ТАСС.
Свет ШОКАНТНЕ ВЕСТИ ИЗ САД! ПОЧИЊЕ СВЕМИРСКИ РАТ?! Русија преломила и лансирала застрашујућу ствар у орбиту!
Сједињене Државе верују да је Русија лансирала антисателитску летелицу у ниску орбиту Земље, рекао је портпарол Пентагона Патрик Рајдер.
Свет ПУТИН ПОТПИСАО УКАЗ Мишустин премијер Русије
МОСКВА: Руски председник Владимир Путин потписао је указ о именовању Михаила Мишустина за премијера Руске Федерације, саопштено је данас из Кремља.
Свет НУКЛЕАРНА ПРЕТЊА Руска војска распоредила је тактичко нуклеарно оружје дуж своје границе са Финском!
МОСКВА: Оперативно-тактички системи Искандер-М распоређени су у пограничној области Карелија, наводи Известија, позивајући се на изворе у Министарству одбране Русије.
Свет ВЕЛИКИ НАПАД БЕСПИЛОТНИМ ЛЕТЕЛИЦАМА НА РУСИЈУ: Погођено складиште нафте у Смоленску, има мртвих, дрон стигао и до Москве (ВИДЕО)
Украјина је током ноћи између петка и суботе напала неколико руских области са више од 50 дронова камиказа!
Свет РУСКИ НАУЧНИК АЛЕКСАНДАР КУРАНОВ ОСУЂЕН НА 7 ГОДИНА ЗАТВОРА ЗБОГ ИЗДАЈЕ Пресуда због одавања тајне о хиперсоничној технологији
МОСКВА: Руски научник Александар Куранов (76), који је радио на хиперсоничним технологијама, осуђен је данас пред судом у Санкт Петербургу на седам година затвора за издају након што је оптужен за одавање државне тајне страним држављанима.
EUR/RSD 117.0802
Најновије вести