морбиле

Друштво ВИРУС СЕ ШИРИ ПО СРБИЈИ: Неки оболели имају и компликације, а једна група људи најугроженија
У Србији је до 2. јуна регистровано укупно 114 случајева морбила, саопштио је Институт за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут".
Друштво МАЛЕ БОГИЊЕ ШИРЕ СЕ И МЕЂУ МЕДИЦИНСКИМ ОСОБЉЕМ У Болници за гинекологију КБЦ Земун ЧЕТИРИ МЕДИЦИНАРА ОБОЛЕЛА ОД МОРБИЛА
БЕОГРАД: У Болници за гинекологију и акушерство Клиничко болничког центра (КБЦ) Земун четири здравствена радника оболела су од морбила, али на срећу међу пацијентима и бебама није регистрован ниједан случај заразе малим богињма.
Свет ЈЕДНОГОДИШЊЕ ДЕТЕ ЗАРАЖЕНО МОРБИЛАМА Још један случај оболевања регистрован у Подгорици
ПОДГОРИЦА: Институт за јавно здравље Црне Горе, регистровао је други случај оболевања од морбила у Подгорици. Оболевање је регистровано код детета узраста од једне године и 10 дана које још увиек није било вакцинисано ММР вакцином.
Друштво СКОРО 100 СЛУЧАЈЕВА МАЛИХ БОГИЊА Морбили нас не остављају на миру
Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“ објавио је да се регистровано укупно 99 случајева морбила до 19. маја.
Свет ЕПИДЕМИЈА МАЛИХ БОГИЊА И ДАЉЕ ХАРА На удару ОВА ЗЕМЉА
БУКУРЕШТ: Румунија је и даље суочена са епидемијом малих богиња, изјавио је румунски министар здравља Александру Рафила, који је препоручио вакцинацију и деце и одраслих који нису вакцинисани или нису прележали ову болест.
Друштво ЕПИДЕМИЈА МОРБИЛА проглашена у Новом Пазару БОЛЕСТ ПОТВРЂЕНА код трећег детета, није породично повезано са другом зараженом децом
НОВИ ПАЗАР: Трећи случај заразе морбилама регистрован је у Новом Пазару, услед чега је у овом граду проглашена епидемија.
Друштво ЕПИДЕМИЈА МАЛИХ БОГИЊА Регистровано 40 случајева морбила
У Србији је регистровано 40 случајева морбила до 22. марта, подаци су Института за јaвно здравље Србије “Др Милан Јовановић Батут”.
Друштво ИНСТИТУТ БАТУТ САОПШТИО У Србији регистрована 32 случаја морбила
БЕОГРАД: Институт за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут" саопштио је да је у Србији регистровано укупно 32 случаја морбила.
Друштво ПОТВРЂЕНИ НОВИ СЛУЧАЈЕВИ МОРБИЛА Од малих богиња 27 оболелих
У Србији је до сада регистровано 27 случајева морбила, саопштио је Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”.
Друштво МАЛЕ БОГИЊЕ У БЕОГРАДУ И НОВОМ САДУ У Србији седам оболелих од морбила
Укупно је регистровано седам потврђених случајева морбила до 19. фебруара, саопштио је Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”.
EUR/RSD 117.0668
Најновије вести