суђење

Свет БИВШЕМ МИНИСТРУ КАЗНА ОД 24 ГОДИНЕ ЗА УБИСТВО СУПРУГЕ Шокантан снимак све открио
АСТАНА: Бившем министру економије Казахстана изречена је данас казна од 24 године затвора због убиства супруге, пренели су британски медији.
Друштво СЛУЧАЈ РИБНИКАР УСКОРО ДОБИЈА СУДСКИ ЕПИЛОГ Могуће пресуде до краја године, посебно у парничном поступку
БЕОГРАД: Адвокат Огњен Божовић, заступник породица убијених ученика у Основној школи ''Владислав Рибникар'' изјавио је вечерас да судски поступци у вези са масовним убиством у тој школи теку веома ефикасно и да се нада да ћемо можда чак до краја године имати пресуде, посебно у парничном поступку.
Хроника „ДНЕВНИК” САЗНАЈЕ: ТРАГА СЕ ЗА JOШ ЈЕДНОМ ОСОБОМ КОЈА СЕ СУМЊИЧИ ЗА ЗЛОЧИН У ЗМАЈ ЈОВИНОЈ УЛИЦИ У НОВОМ САДУ Због убиства Новосађанина и даље иза решетака
Држављанин Босне и Херцеговине Султан Г. (28), који је са још једним осумњиченим, за којим се и даље трага, како се сумња, усмртио Милана Т. (54) из Новог Сада, остаје иза решетака. Како „Дневник” сазнаје у новосадском Вишем суду, њему је притвор поново продужен и може да траје до 22. маја.
Политика ДОДИК О СУЂЕЊУ ПРЕД СУДОМ БиХ Намештен политички процес
БАЊАЛУКА: Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се на данашњем суђењу, које се против њега води пред судом БиХ због наводног непоштовања одлука високог представника Кристијана Шмита, доказује његова почетна тврдња да је то намештен политички процес и да се покушава да се у намештену форму гура све и свашта.
Video
Свет ЉУДИ ВРИШТЕЋИ БЕЖАЛИ ИЗ ПАРКА Мушкарац се запалио испред суда где је у току суђење Трампу (УЗНЕМИРИЈУЋ ВИДЕО)
Мушкарац се запалио данас испред кривичног суда на Менхетну где је у току суђење бившем председнику САД Доналду Трампу, јављају амерички медији.
Свет НАСТАВЉЕНО СУЂЕЊЕ ТРАМПУ Поротница одустала јер се осећа застрашено
Једна од поротница изузета је из суђења бившем америчком председнику Доналду Трампу јер је навела да се осећала застрашено, након што су објављени поједини аспекти њеног идентитета, саопштио је данас судија Хуан Мерчан.
Хроника УБИО Н. М. ИЗ НИСКИХ ПОБУДА, МРЖЊЕ И НЕТРПЕЉИВОСТИ Почиње суђење за убиство трансродне особе
У Вишем суду у Београду данас би требало да буде одржано припремно рочиште О. Д. (34) због сумње да је из ниских побуда, мржње и нетрпељивости, на подмукао начин лишио живота Н. М. (18) из Ковиља.
Хроника „ДНЕВНИК” САЗНАЈЕ: ОСУМЊИЧЕНОМ ДА ЈЕ БУШИЛИЦОМ УСМРТИО ЖЕНУ ПРЕТИ ДОЖИВОТНИ ЗАТВОР Продужен притвор Новосађанину због убиства супруге
Педесетпетогодишњем Н. Т. из Новог Сада, због основане сумње да је извршио кривично дело тешко убиство супруге Г. Т. (53), на свиреп и подмукао начин, продужен је притвор и може да траје до 11. маја, потврђено је за „Дневник” у новосадском Вишем суду.
Свет ПОЧИЊЕ СУЂЕЊЕ ТРАМПУ Прво суђење америчком председнику у историји
ВАШИНГТОН: Суђење бившем америчком председнику Доналду Трампу почиње данас пред окружним судом на Мехнетну у Њујорку и биће то прво суђење једном америчком председнику у историји.
Магазин / Занимљивости УСКОРО ПОЧИЊЕ СУЂЕЊЕ У ФРАНЦУСКОЈ Саслушавање због тврдњи да је Брижит Макрон РОЂЕНА КАО МУШКАРАЦ
ПАРИЗ: Саслушање Наташе Реј, која је изнела тврдњу да је прва дама Француске Брижит Макрон рођена као мушкарац, првобитно најављено за март 2025. године, почеће 19. јуна ове године.
EUR/RSD 117.1197
Најновије вести