ТВ „Чорба”: Љубав у крупном плану

Тренутно најпопуларнији љубавни пар у Србији Зоне (Бранкица Себастијановић) и Мане (Милан Васић), биће гости Стефана Бузуровића у специјалном издању „ТВ Чорбе”,

14. фебруара у 13.15 часова, на каналу Б92. Њихова љубавна прича са платна филма „Врати се Зоне” биће пренета у емисију која слави Светог Трифуна и Дан заљубљених. Чућемо романтичне приче и најлепша и најлуђа изненађења која су људи приређивали на дан љубави, али и сазнати зашто је „Вино на уснама” бесмртан хит и да ли је заиста „In vino veritas!”.

Шта нас очекује у специјалном издању ТВ Чорбе посвећеном Светом Трифуну и Дану заљубљених?

- „Чоба” је увек посвћена љубави, срећи и уживању. Тако ће бити и 14. фебруара, а уз специјалне госте ћемо се потрудити и да научимо нешто ново. Многи се противе дану заљубљених и сматрају да је Св. Трифун једини коме је тај дан посвећен, а ми се трудимо да уживамо и ширимо осмех без обзира на то да ли сте виноградар, занатлија или заљубљени студент. Да се не лажемо, виноградари и занатлије итекако могу да се заљубе и шта ћемо онда?!

Јесу Зоне (Бранкица Себастијановић) и Мане (Милан Васић) открили тајну своје љубави?

- Покушали смо да загребемо површину њихове интиме и морам да вам признам да смо много тога сазнали...али су и они открили неке новитете које ово наше доба носи, а у њихово време их није било.

Бранкица и Милан су заправо ваше колеге глумци, колико имате времена да се бавите глумом поред редовног водитељског посла?

- Трудим седа не запоставим глуму и да будем присутан и на тој сцени колико год могу. Поред телевизије и позоришта радим и у драмском студију „Charlie” тако да и то захтева време, али ипак пре свега иду кућа и родитељство.

Занимљиво је да сте играли и у кратком филму „Valentine's Day” и још неким кратким филмовима и серијама домаћим и страним, као и у позоришту... Постоји ли медиј у коме се нисте опробали, а желели бисте?   

- Не постоји медиј у коме се нисам опробао, али се трудим да се образујем и откривам што више како бих у сваком следећем подухватио био бољи.

Колико је вама и супрузи Данијели значајан Дан заљубљених, да ли га обележавате и како?

- Данијела и ја се трудимо да нам сваки дан буде дан заљубљени, а не да нам романтичним гестовима диригује календар. Људи морају да говоре и показују љубав једни другима увек...јер само тако може да траје заувек.

Да ли сте склони романтичним гестовима?

- Да, умемо да изненадимо једно друго...често.

Када бисте имали неограничена средства какву бисте емисију или филм снимили, или бисте можда поставили неку позоришну представу?

- Уз неограничена средства обично иду и незахвални апетити који су погубни по пројекат. Што се емисије тиче, не бих да откривам јер увек постоји могућност да то нешто и остварим. Када је филм у питању, волео бих да снимим Косовску битку као прави спектакл и још једну причу за коју већ неко време пишем сценарио. А ако већ имамо неограничен буџет, препустио бих га позоришту да се глумцима дигну плате и омогући пристојан живот...а за представе не брините, прави глумци их стварају у свим условима.

Снежана Милановић

 

Зонеманија

Да филм „Зона Замфирова други део” обара рекорде гледаности потврдио је протеклог викенда и стохиљадити гледалац. Филм је за дванаест дана, колико се приказује у домаћим и иностраним биоскопима, остварио резултат од 120.000 гледалаца.Филм обара рекорде попут првенца и то петнаест година након што је екранизована љубавна прича Стевана Сремца о Зони и Манету. Овога пута прича, према сценарију Иване и Мирослава Митића, прати живот у браку чувеног пара, две године након венчања. Ликове лепе Зоне и Манета дочарали су Бранкица Себастијановић и Милан Васић, који су већ постали омиљени пар код публике.

Емоције између Зоне и Манета су од старта толико снажне да су сви помислили како је двоје глумаца љубав са великог платна успело да пренесе и у приватни живот. Ипак, између колега се на снимању изродило само велико пријатељство.- Ми смо стварно пријатељи, и то дивни пријатељи. Спријатељили смо се од када смо добили улоге. Тад смо се тек упознали. Слично и размишљамо. Али ја сам већ огуглао на та питања, па у последње време кажем – дајте, људи, шта вам је, нема потребе више да се бавимо тиме - објаснио је Милан Васић свој однос с Бранкицом Себастијановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести