„Ваљак” се враћа на прави пут

Фудбалери Партизана прекинули су низ од шест узастопних првенствених победа, ремијем са Радничким, на свом терену. Поставља се сада питање да ли је атмосфера у табору црно-белих пољуљана

и хоће ли се све вратити на неславни почетак, поготово што је и клуб у последње време у центру пажње због неких нефудбалских ствари. Тренер Марко Николић истиче да криза не постоји.

- Један слабији резултат не може потрети оно добро што смо урадили пре тога. Објективно, требало је да добијемо Нишлије, али сплет околности је пресудио. На добром смо колосеку, без обзира на све, и желимо победу у Сурдулици. Све друге ствари које се дешавају око клуба нису у нашем домену – рекао је Николић.

Радник се налази на средини табеле, али стратег црно-белих упозорава да може да изненади.
- То је екипа, на свом терену врло инспирисана против јаких противника. Против нас су прошле сезоне одиграли две јако добре утакмице, немамо право да будемо препотентни. Поготово, ако знамо да су у прошлом колу, као гости савладали Бачку, и да ће сада бити врло мотивисани барем да остану непоражени.

О стилу игре Сурдуличана Николић је изнео поједине детаље.
- Екипа са изузетном контром, Бачку су чекали и дочекали и сурово је казнили за неке пропусте. Врло су дисциплиновани и у томе траже шансу. Очекујем утакмицу сличну оној са Радничким.
Партизан у Купу није блистао.
- Била је то прилика да се неки момци наметну, а слажем се да нису то сви учинили. Било је пропуста на Бањици. Сада ће прилику добити најспремнији и очекујем бољу игру. Муче нас повреде Евертона и Вулићевића, али надам се да ћемо смоћи снаге да из свега изађемо као победници.

Божинов је постигао оба гола против Жаркова, вероватно ће сутра добити шансу пре Ђурђића.
- Састав не бих откривао, а чињеница је да је Валери захвалан играч. Могао је и против Радничког да реши победника, али није добио пас. Рачунамо на њега, искусан је то фудбалер и знамо да може још много да нам помогне – закључио је тренер црно-белих.

И. Лазаревић
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести