запослење

Економија / Наслови ПОВЕЋАН БРОЈ СТАНОВНИКА КОЈИ СУ НАШЛИ РАДНО МЕСТО Запослено 2,87 милиона људи
У првом кварталу ове године у Србији је било запослено 2,87 милиона људи док је незапослених било 299.100, објавио је Републички завод за статистику (РЗС).
Војводина САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У НОВОМ БЕЧЕЈУ Једанаест послодаваца понудило више од 220 радних места НАЈВЕЋА ПОТРАЖЊА ЗА ОВИМ ЗАНИМАЊИМА
НОВИ БЕЧЕЈ: У организацији испоставе зрењанинске филијале Националне службе за запошљавање, у Новом Бечеју је одржан први овогодишњи Сајам запошљавања.
Нови Сад САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА ДАНАС НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ Више од 50 компанија пријавило 470 радних места
Сајам запошљавања одржаће се данас, од 10 до 15 часова, у холу Мастер центра Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11.
Photo
Економија / Наслови СРБИ СУ ПОЛУДЕЛИ ЗА ОВИМ ПОСЛОВИМА Улагања мала, а новац само капље! Тврде да никад није било лакше започети СОПСТВЕНИ БИЗНИС, а ево и неколико идеја како да постанете СВОЈ ГАЗДА (ФОТО)
С обзиром на тренутне економске трендове и могућности које нуди технологија, никада није било лакше започети сопствени бизнис уз минимална улагања.
Економија / Наслови СЛОБОДНИХ РАДНИХ МЕСТА НА ПРЕТЕК Посао одмах чека и фармацеуте, и стоматолошке сестре и трактористе, а за овај посао почетна плата је 180.000 динара
Ако неко тражи посао, право место за то је понуда многобројних сајтова, где је пуно огласа за попуну радних места. Тако се и без изласка из куће може видети које су позиције слободне, који посао је најдоступнији, до када се може конкурисати, где конкурисати... па онда то и учинити.
Магазин / Занимљивости ДА ЛИ ЗНАТЕ ДА ВАМ ЈЕ ПОСАО И КАРАКТЕР ЗАПИСАН У КРВИ? Ево шта бисте требали да радите на основу крвне групе
Крвна група може бити вредан извор информација, не само у вези с исхраном, здрављем и ризиком од одређених болести, већ и кад је у питању психолошки профил особе.
Друштво НЕЋУ ВИШЕ СПАВАТИ НА ПОДУ Сузе радоснице мајке која сама са децом живи у подруму; Јелена из Чачка добила сталан посао и кров над главом (ФОТО)
ЧАЧАК: Потресна прича о самохраној мајци Јелени, која са своје четворо малолетне деце већ годинама живи у подруму једне зграде у Чачку, обишла је Србију и регион.
Економија / Наслови ОГЛАСИ ПРЕПОЛОВЉЕНИ, НАЈВЕЋА КРИЗА У ИТ СЕКТОРУ Ево колико је новозапослених и каква је ситуација с платама
У Србији је, према подацима Инфостуда, смањен број огласа за посао у 2023. години за шест одсто у односу на претходну годину, а највећа криза погодила је тржиште ИТ сектора.
Друштво ДА БИСТЕ РАДИЛИ У СРБИЈИ НЕ МОРАТЕ ДА БУДЕТЕ ПУНОЛЕТНИ Ево са колико година можете да заснујете радни однос
У нашој земљи је за одлазак у пензију, кад су мушкарци у питању, потребно је имати 65 година, за жене ће та старосна граница важити 2032. године, а за одлазак у превремену пензију је, уз 60 година живота, потребно радити 40 година.
Магазин / Техно НОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗАПОСЛИЛЕ 107.000 ЉУДИ Ево колико ће ИКТ зарадити у свету
Министар информисања и телекомуникација Михаило Јовановић изјавио је да су процене да ће на крају ове године извоз информационо-комуникационе технологије, односно ИКТ сектора Србије, бити око 3,8 милијарди евра.
EUR/RSD 117.0746
Најновије вести