рат у украјини

Свет ЗЕЛЕНСКИ СЕ ОГЛАСИО СА КОНФЕРЕНЦИЈЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ Украјина ће представити Русији конкретне мере на другом мировном самиту
Украјина ће представити Русији конкретне мере за постизање мировног решења сукоба у Украјни на другом мировном самиту, изјавио је данас у Швајцарској на глобалној Мировној конференцији о Украјини председник Украјине Володимир Зеленски.
Свет САДА ЈЕ ЈАСНО ШТА ЧЕКА УКРАЈИНУ Путин изнео услове за почетак преговора
МОСКВА: Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да Украјина мора да повуче своје трупе са целе територије нових региона Русије како би почели мировни преговори.
Свет СТОЛТЕНБЕРГ О ПРАВУ НА САМООДБРАНУ: Украјина има право да нападне војне мете у Русији
БРИСЕЛ: Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг изјавио је данас да Украјина има право да нападне војне циљеве унутар Русијекако би се бранила од напада.
Свет Г7 ШАЉЕ 50 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ПРОФИТА ЗАМРЗНУТЕ РУСКЕ ИМОВИНЕ У УКРАЈИНУ САД тражи заплену СВЕГА, ЕУ оклева
Г7 је постигла договор да Украјини обезбеди 50 милијарди долара до краја године користећи профит од замрзнуте руске имовине, саопштило је данас француско председништво.
Свет УВЕСТИ "НОВИ ОБЛИК ВОЈНЕ СЛУЖБЕ" Писторијус: Немачка мора бити спремна за рат до 2029. године
БЕРЛИН: Немачки министар одбране Борис Писторијус изјавио је данас да Немачка треба да се спреми за најгори сценарио када је реч о рату у Европи, али је нагласио да Бундесвер неће бити ангажован у рату у Украјини.
Свет УКРАЈИНЦИ ОСОКОЉЕНИ ДОЗВОЛОМ ДА ГАЂАЈУ РУСКЕ ГРАДОВЕ: Утицаће на рат, слабиће способност Руса
КИЈЕВ: Шеф кабинета украјинског председника Володимира Зеленског, Андриј Јермак, изјавио је данас да је дозвола западних сила Кијеву да употреби њихово оружје за нападе унутар Русије важна одлука која ће утицати на тактичку авијацију Москве и њену способност да делује у пограничним областима.
Свет ГОРИ НЕБО НАД БЕЛГОРОДОМ У једном дану оружане снаге Украјине испалиле стотину граната у Белгородску област
У протекла 24 сата, украјинска војска је испалила око 100 граната на територију Белгородске области услед чега је један човек погинуо, а један је повређен, изјавио је данас на Телеграм каналу гувернер тог региона Вјачеслав Гладков.
Свет (ВИДЕО) АМЕРИЧКА РАКЕТА ПАЛА НА ТЕРИТОРИЈУ РУСИЈЕ Погледајте како су Украјинци погодили ракетни систем у Белгородској области
Украјинске снаге наводно су уништиле компоненту руског ракетног система земља-ваздух у руској Белгородској области.
Video
Свет (Видео) „МАМБА” ЈЕ ОРУЖЈЕ КОЈИ МОЖЕ ДА ПРАТИ ДЕСЕТИНЕ ЦИЉЕВА Италија планира слање другог ПВО система Украјини
РИМ: Италија ће вероватно послати Украјини и други ПВО систем САМП/Т, потврдио је данас неименовани извор упућен у ово питање наводећи да је то одговор на захтеве Кијева за добијање веће помоћи за одбијање руских ваздушних напада.
Свет РАТ УЗИМА НОВЕ ЦИВИЛНЕ ЖРТВЕ Једна особа убијена, две повређене у руском нападу на Харковску област
КИЈЕВ: Једна особа је убијена, а две су повређене у нападу руских снага на Харковску област, саопштио је данас гувернер Олех Синехубов.
EUR/RSD 117.0802
Најновије вести