Инђија

Photo
Хроника (ФОТО) Буктиња на ауто-путу код Инђије: ЗАПАЛИО СЕ АУТОМОБИЛ, сви путници одмах истрчали напоље
Инђија: На ауто-путу Београд – Нови Сад на наплатној рампи код Инђије дошло је до саобраћајне незгоде када се одједном запалио аутомобил у покрету, страних регистарских ознака.
Војводина ГРАЂАНИМА ИНЂИЈСКЕ ОПШТИНЕ УРУЧЕН 91 УГОВОР Већина жели нову столарију
ИНЂИЈА: У седишту инђијске општине уручен је 91 уговор за субвенције за енергетску ефикасност, док се очекује да још толико домаћинстава добије подршку у текућем јавном позиву.
Photo
Економија / Наслови (ФОТО) ИНЂИЈА НА СВЕТСКОЈ ПРИВРЕДНОЈ МАПИ Из Кине стигао први теретни вагон у Срем
Први теретни вагон из Кине јуче је након двадесет дана путовања пристигао у Инђију.  
Војводина ИНЂИЈИ 5.4 МИЛИОНА ДИНАРА За пошумљавање индустријских зона
На конкурсу Министарства животне средине Републике Србије, Општина Инђија је добила 5.4 милиона динара за пројекат пошумљавања индустријских зона.
Војводина У НОВИМ КАРЛОВЦИМА Асфалтирана Челенска улица
Јавно предузеће „Инђија пут” завршило је асфалтирање Челенске улице у Новим Карловцима.
Photo
Политика (ФОТО, ВИДЕО) УЛАГАЊЕ ОД 50 МИЛИОНА ЕВРА Вучић на полагању камена темљеца нове фабрике компаније Схоји у Инђији
ИНЂИЈА: Председник  Александар Вучић у  Индустријскoj зони у Инђији је присуствовао церемонији полагања камена темељца за изградњу нове фабрике јапанске компаније ЈФЕ Схоји Србија вредности око 50 милиона евра, у којој ће бити запослено између 100 и 150 људи.
Хроника (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВО НАСИЉЕ У ИНЂИЈИ: Хулигани претукли мушкарца пред бебом и мајком
На друштвеним мрежама се појавио узнемирујући снимак бруталног насиља које се наводно догодило 11. марта у Инђији када је неколико младића брутално претукло мушкарца док је био са бебом и мајком.
Војводина ДОНАЦИЈА КОМПАНИЈА „TOЈО ТАЈЕР” ИЗ ИНЂИЈЕ И „КУЕРК” ИЗ БЕОЧИНА Развојно-едукативно игралиште 
БЕОЧИН: Захваљујући програмима друштвене одговорности и донацији компанија „Toјо Тајер” из Инђије и „Куерк” из Беочина, у тој сремској општини постављено је ново развојно-едукативно игралиште Спортског центра „Беочин”.
Хроника ХАПШЕЊЕ У ИНЂИЈИ Радник Дома здравља издавао ЛАЖНЕ потврде о ВАКЦИНАЦИЈИ
Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења за борбу против корупције УКП, по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду, ухапсили су М. Х. (22) запосленог у Дому здравља у Инђији због постојања основа сумње да је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја.
Војводина КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА „ПАНОНСКЕ ТЕРМЕ” ПОЛОЖЕН У ИНЂИЈИ Све ће да сија! Погледајте будући сремачки луксуз 
Положен је камен темељац на површини од шест хектара у Инђији за изградњу аква парка „Панонске терме” и у плану је да базени буду отворени у мају идуће године.
EUR/RSD 117.0802
Најновије вести