Србобран

Војводина Очекује се ОТВАРАЊЕ УЛИЦЕ МИЛОША ЦРЊАНСКОГ У СРБОБРАНУ: Уређен и паркинг у центру 
СРБОБРАН: У току је асфалтирање завршног слоја пута у Улици Милош Црњански у Србобрану, те ће саобраћај кроз ову фреквентну улицу кренути врло брзо.
Хроника ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У СРБОБРАНУ Има повређених
Вечерас око 21 час, у Срборану на углу улица Скопљанска и Јожеф Атиле дошло је до судара у коме су учествовали аутомобил марке "Цитроен Берлинго" и мотоцикл.
Војводина СРБОБРАН ИМА ШТА ДА ПОНУДИ ИЗЛЕТНИЦИМА Богато наслеђе и провод на салашу
СРБОБРАН: Да општина Србобран у туристичком смислу има шта да понуди, уверила се недавном посетом повећа група излетника, која се у Београд вратила пуна утисака.
Photo
Друштво БИЦИКЛОМ КРОЗ ВОЈВОДИНУ: Турија (1) Ђак генерације дочекује госте
По сунчаном јануарском дану стижем у Турију из правца Надаља. На улазу у село неколико напуштених салаша и викендица, тужна слика, на жалост тако честа у војвођанским селима.
Друштво / Lov i ribolov ПРИЧЕ С ПЕЦАЊА НА ВЕЛИКОМ БАЧКОМ КАНАЛУ КОД СРБОБРАНА Урбано, али идеално за уживање
На самом улазу у Србобран, из правца Новог Сада, прелази се Велики бачки канал на ком су, са десне стране, нанизани пецароши поприлично чест призор.
Војводина ПОТЕКЛА ТЕРМАЛНА ВОДА КРАЈ ХОТЕЛА У СРБОБРАНУ Корак ближе ка остварењу сна о бањском комплексу; Ево кад почињу радови
СРБОБРАН: Први, велики корак на путу да Србобран постане бањски центар је обећавајући, с обзиром на то да је потекла термална вода из бунара крај хотела „Елан”.
Хроника ГОРЕЛА КУЋА У СРБОБРАНУ не зна се да ли ИМА ПОВРЕЂЕНИХ (ФОТО)
Ноћас је у Србобрану избио велики пожар. Горела је кућа у Улици Дожа Ђерђа.
Војводина ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ И ГАСНИХ КОТЛОВА У СРБОБРАНУ Одобрена помоћ свима који су тражили
СРБОБРАН: Свим грађанима Србобрана, Турије и Надаља који су лане конкурисали за суфинансирање мера енергетске санације њихових породичних кућа и станова биће одобрена средства, рекао је председник општине Србобран Радивој Дебељачки, приликом доделе првих 55 уговора за енергетску санацију стамбених објеката.
Војводина АУТО-СЕДИШТА ЗА 17 ПОРОДИЦА У ОПШТИНИ СРБОБРАН Безбедност најмлађих на првом месту
СРБОБРАН: Родитељима прворођених беба у 17 породица уручена су ауто-седишта за безбедан превоз деце у колима.
Војводина МИЛИЈАРДА ДИНАРА У БУЏЕТУ ОПШТИНЕ СРБОБРАН Наставак капиталних пројеката
СРБОБРАН: Буџет србобранске општине за ову годину, који су усвојили одборници Скупштине општине на измаку 2023. године, достиже износ од 1,093 милијарде динара.
EUR/RSD 117.1153
Најновије вести