вртић

Нови Сад ГРАД НОВИ САД БРИНЕ О НАЈМЛАЂИМ СУГРАЂАНИМА: ЕВО ШТА ЈЕ СВЕ ИЗГРАЂЕНО ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА; Вртићи бесплатни и све бројнији
За новосадске малишане вртићи су бесплатни већ годинама, а субвенционише се и боравак у приватним вртићима.
Нови Сад ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ФИЗИЧКЕ АКТИВНОСТИ Такмичење малишана у прескакању вијаче
Манифестација поводом Међународног дана физичке активности у петак, 10. маја, окупиће 1.500 девојчица и дечака у Веселина Маслeше 120.
Хроника СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАО МАЛИШАНЕ У ОЏАЧКОМ ВРТИЋУ Наставак суђења педагошком асистенту
У Вишем суду у Сомбору јуче је, без присуства јавности, настављено суђење педагошком асистенту И. О. (26) из Богојева, који се терети за сексуално злостављање малишана из ПУ „Полетарац” у Оџацима.
Друштво ОГЛАСИЛА СЕ БОЛНИЦА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ О ИЗУЈЕДАНОМ ДЕТЕТУ У ВРТИЋУ Нису могли да потврде да је дете хоспитализовано због уједа вршњака
Стање детета је стабилизовано, пуштено је на кућно лечење уз прописану терапију.
Војводина ПРОШИРУЈУ СЕ КАПАЦИТЕТИ ВРТИЋА ПУ „ВЕРА ГУЦУЊА“ Своје место у „Чигри” добило 25 ДЕЦЕ СА ЛИСТЕ ЧЕКАЊА
СОМБОР: Финансирањем радова на реконструкцији али и проширењу постојећих капацитета вртића сомборске Предшколске установе „Вера Гуцуња“, локална самоуправа покушава да озбиљније скрати актуелне листе чекања на место у сомборским вртићима и јаслицама.
Војводина МИНИСТАРКА ПРОСВЕТЕ И ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ПОСТАВИЛЕ КАМЕН ТЕМЕЉАЦ Почиње изградња новог вртића за 220 малишана
АЛИБУНАР: Камен темељац за изградњу новог вртића у оквиру Предшколске установе „Полетарац” у Алибунару положиле су Министарка просвете у Влади Републике Србије Славица Ђукић Дејановић и председница Општине Алибунар Зорана Братић.
Војводина НАЈМЛАЂИ ВРШЧАНИ ИЗ ВРТИЋА „КОЛИБРИ” ПОСЕТИЛИ ЈКП „ДРУГИ ОКТОБАР” Од малих ногу се подстиче љубав према природи
ВРШАЦ: Малишани из вртића „Колибри” Предшколске установе „Чаролија” Вршац посетили су Службу „Зеленило”  у оквиру ЈКП „Други октобар”, где су домаћини радо поделили своја знања са децом, показујући им сваки корак у процесу узгајања цвећа, од семена до одрасле биљке.
Свет ДЕТЕ НЕОПАЖЕНО ИШЕТАЛО ИЗ ВРТИЋА Драма у Дубровнику
Дете од годину и по, непажњом васпитачица, 9. априла се удаљило од своеј групе и изашло из вртића "Чиопа" у Солитуду, али на сву срећу наишао је један родитељ који је дете вратио у вртић, незванично сазнаје портал Дубровник Инсидер.
Хроника ПЕДАГОШКИ АСИСТЕНТ У МАЈУ ПОНОВО ПРЕД СУДИЈОМ Одржан главни претрес окривљеном за сексуалнозлостављање малишана из оџачког вртића
У Вишем суду у Сомбору јуче је, без присуства јавности, настављено суђење педагошком асистенту И. О. (26) из Богојева, који се терети за сексуално злостављање малишана из ПУ „Полетарац” у Оџацима.
Нови Сад РАДОСНО ДЕТИЊСТВО РАСПИСАЛО КОНКУРС ЗА УПИС ДЕЦЕ Пријаве од понедељка
Конкурс за упис деце у ПУ „Радосно детињство“ Нови Сад, за радну 2024/2025. годину, почиње у понедељак, 01.04.2024. године и траје до 30.04.2024. године.
EUR/RSD 117.1305
Најновије вести