мост

Photo
Политика НОВИ САД ДОБИЈА ДВА НОВА МОСТА Премијер Милош Вучевић поручио: То више неће бити исти град (ФОТО, ВИДЕО)
Председник Владе Србије Милош Вучевић и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић започели су обилазак радова на новим новосадским мостовима.
Друштво РЕКОНСТРУКЦИЈА ЖЕЛЕЗНИЧКОГ МОСТА КОД СЕНТЕ Преко Тисе пре рока
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић изјавио је јуче да радови на реконструкцији железничког моста код Сенте теку брже него што је планирано и најавио да ће бити завршени већ средином маја, односно месец дана пре уговореног термина.
Хроника ДРАМА У НОВОМ САДУ Мушкарац хтео да скочи са моста "Дуга" (ФОТО)
Како пише на Инстаграм страници 192, на мосту "Дуга" у Новом Саду одиграла се права драма.
Photo
Економија ТРИ ГОДИНЕ ОД ПОЧЕТКА РАДОВА НА ФРУШКОГОРСКОМ КОРИДОРУ Будући најдужи тунел у Србији сваког дана за још по 10 метара ближи завршетку
Тунел Иришки венац  је, уз мост на Дунаву који ће спојити Каћ и Петроварадин,  најобимнији пројекат будућег Фрушкогорског коридора.
Нови Сад НА СТАЗИ ДО БРАНКОВОГ ГРОБА НА СТРАЖИЛОВУ Никао први од четири мостића, у суботу праве други
Први од четири дрвена моста направљен је на стази која води до гроба песника Бранка Радичевића на Стражилову у оквиру њене реконструкције која је о трошку Покрајинске владе започета половином јануара.
Нови Сад ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ИЗГЛЕДА РУШЕЊЕ СТАРОГ ЖЕЛЕЗНИЧКОГ МОСТА ПРЕКО КАНАЛА ДТД КОД НОВОГ САДА Ево зашто се уклања (ФОТО/ВИДЕО)
НОВИ САД: У току је рушење старог железничког моста преко канала Дунав – Тиса – Дунав, код Новог Сада. 
Свет ПОДИГНЕ И ДО 1.000 ТОНА ТЕРЕТА У Балтимор стигао највећи кран за вађење остатака срушеног моста
БАЛТИМОР: Највећи оперативни кран на источној обали САД постављен је данас у Балтиморској луци и спреман је за почетак рашчишћавања остатака моста Френсис Скот Ки који се у уторак срушио када је у носећи стуб ударио теретни, контејнерски брод Дали.
Друштво КИНЕСКИ РАДНИЦИ ПОРУШИЛИ ДОТРАЈАЛИ МОСТ У ЛУЧАНИМА: Ниче нови преко реке Бјелице у насељу Дљин, он ће у значајној мери убрзати саобраћај (ФОТО)
Лучани: Кинеска компанија China Communications and Construction (CCCC) којој је јавно предузеће „Србија путеви“ поверило изградњу деонице ауто пута Београд Пожега, а у оквиру тог посла и изградњу два моста на реци Бјелици, отпочела је своје радове на уклањању и изградњи, најпре новог моста у Крстацу.
Војводина ЗБОГ РАДОВА НА БРЗОЈ ПРУЗИ У НОВОМ САДУ Рушење моста затвара пругу и пловидбу
Мост преко канала Дунав-Тиса-Дунав у новосадском насељу Сајлово биће срушен и због тога ће од данас у 7 сати у потпуности бити обустављена пловидба на делу канала ХС ДТД „Нови Сад - Савино Село”, од км 6+600 до км 7+150.
Друштво СРУШЕН ВИСЕЋИ МОСТ преко Велике Мораве код Свилајнца: Био је ризичан и стално се крпио, гради се нови бетонски за све врсте возила (ФОТО)
СВИЛАЈНАЦ: Мештани села Војска код Свилајнца годинама уназад преко Велике Мораве прелазе преко дотрајалог висећег моста, који је одавно био спреман за реконструкцију.
EUR/RSD 117.1121
Најновије вести