ТВОЈА РЕЧ: ТАМАРА БАЊАЦ (25) И АЛЕКСАНДРА РАДОСАВЉЕВИЋ (25) – ПОЛАЗНИЦЕ ЦЕНТРА ЗА ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ У униформи се осећамо лепо, снажно и сигурније

Назад на вест
Коментари
BRAVO!
11.04.2024 • 14:41
Za ove devojke mogu da imam samo reci hvale, jer nije mala stvar pomoci coveku u nevolji, a pogotovo kada su u pitanju srcani bolesnici, stari i nemocni. Ne mogu da shvatim ljude koji su ih CAK i KRITIKOVALI. Umesto da budemo ponosni na ovakve devojke u uniormama policije, i ne samo na njih vec i na predstavnice vojske, neko iznalazi nacine kako da kritikuje i ono sto je za svaku POHVALU. Devojke, neka vam Bog podari svako dobro u zivotu, a na ponos vasih roditelja i drzave kojoj sluzite. V. R.
BRAVO!
11.04.2024 • 14:53
Moram da navedem nesto sto je za vreme SFRJ, ma koliko bila kritikovana, imalo i dosta toga pozitivnog. Naime, u ono vreme su bili, veoma zastupljeni i hvaljeni od naroda, MILICAJCI POZORNICI. Valjda su zbog toga i dobili pridev MILI. Ipak, nisu bili uvazavani od svih izgrednika, pa je postojala prica o tome. Naime jedan od njih pozdravlja milicajca: Ej CAJAC, kako si? Milicioner mu odgovara: Nisam ja cajac vec milicajac! Ovaj mu uzvraca: Vala, da si jos toliki, ja ti nikad necu reci mili. V. R.
Остави коментар
4 + 16 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.0912
Најновије вести