БАНКА У СРБИЈИ УПОЗОРИЛА КЛИЈЕНТЕ - КРУЖИ ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРА! Траже да уложите новац због БРЖЕ ЗАРАДЕ, никако не наседајте

Све је више превара на интернету, па сајбер стручњаци на дневној бази упозоравају кориснике да припазе где и коме остављају податке.
internet, pixabay
Фото: pixabay.com

Сада и Уникредит банка Србија упозорава све своје клијенте и ширу јавност да је у току једна од интернет превара у којој се спомиње име банке, а кроз коју се грађани позивају да уложе новчана средства како би стекли брзу зараду.

Интернетом, пре свега друштвеним мрежама, дели се одређени линк и обавештење које садржи неистините информације о наводној инвестиционој платформи Уникредит Банке, која нуди брзу зараду, захтевајући улагање новца. Уникредит Банк Србија обавештава све да не стоји иза таквих информација и да је у питању превара.

У циљу безбедности Уникредит Банка позива грађане да не учествују у поменутим активностима, нити да поступају према инструкцијама које се наводе у лажним вестима. Банка је предузела све кораке у циљу спречавања даљих сличних активности, а све грађане подсећа да буду опрезни када се од њих траже лични подаци путем друштвених мрежа.

Како би се у најкраћем року елиминисале преварне акције, Банка позива све да увек пријаве лажне налоге друштвеним мрежама, како би били уклоњени.

(Мондо)

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести