КОРИСТЕ ДЕЦУ ДА ЗАРАДЕ НА ЊИМА Крсте дете месец пре првог рођендана, да узму дупли новац?

Обично се крштење и први рођендан детета славе у исто време, али ако питате једну жену из Зрењанина ,,дошла су нека нова времена". Како нам прича, све чешће у својој околини чује како родитељи прво праве крштење детета који месец пре првог рођендана, а потом и сам рођендан. Идеја која се крије иза ове логике је - да добију дупли новац.
1
Фото: pixabay.com/ilustracija

Иако није правило, на оваква славља најчешће се долази са ковертом, а ако узмемо у обзир да бисте први рођендан славили заједно са крштењем, онда то значи да практично добијате само једну коверту и можда нешто мање новца.

С друге стране, остаје помало нејасно како се родитељима исплати да два пута резервишу ресторан, с обзиром да се цене места сада најчешће крећу око 30 евра па навише, а често се чека и месецима за термин.

Ако се пак одлучите да прославу првог рођендана славите у играоници, то задовољство вас кошта између 7.000 и 30.000 динара.

Фото: pixabay.com/ilustracija

Рачуница једино има смисла ако након крштења, планирате да припремите ручак у кругу свог дома.

Иначе, како смо писали прошле године, цене крштења такође уопште нису наивне. Рецимо, у Панчеву је једној жени тражено 17.500 динара по детету.

(Telegraf Biznis)

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести