НЕЛЕ И ОКИ ПОРУЧУЈУ „СТРУЈУ ШТЕДИ“: ЕВО У ЧЕМУ ЈЕ КЉУЧ ЗА ОСВАЈАЊЕ ФИЋЕ

Фондација Mozzart и Министарство рударства и енергетике вас награђују за штедњу електричне енергије.
1
Фото: Mozzart/Promo

Знате ли зашто Неле и Оки воде рачуна о сваком прекидачу, пуњачу и електронском уређају у свом дому? Разлози за штедњу струје су бројни – добра је за кућни буџет, али и за животну средину. Овог месеца, међутим, уштеда електричне енергије вам може донети и вредне награде у такмичењу Фондације Mozzart „Струју штеди да хуманост више вреди“.

Главна награда је Фиат 500 хибрид, док и остале штедише очекују сјајни поклони, као што су замена комплетне столарије, електрични тротинети, пречишћивачи ваздуха... Фондација Mozzart ову јединствену акцију реализује уз подршку Министарства рударства и енергетике већ другу годину заредом.

Фото: Mozzart

Уколико овог месеца уштедите барем један проценат струје у односу на април 2023. године, део оригиналног априлског рачуна за струју који вам остане након плаћања, а на којем су истакнути ваши подаци и уштеда електричне енергије, пошаљите на адресу Фондације Mozzart, Таковска 49б, 11000 Београд. Рачуне са назнаком „За наградно хуманитарно такмичење ’Струју штеди, да хуманост више вреди’” можете слати до 5. јуна 2024. године, након чега ће у лајв преносу на друштвеним мрежама Фондације Mozzart бити организовано извлачење добитника.

Слањем рачуна доприносите и хуманитарном сегменту такмичења, јер ће Фондација Mozzart за сваки пристигли рачун донирати средства за изградњу соларне електране у изабраној школи у Србији.

Комплетна правила наградног такмичења можете да погледате на линку.

Промо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести