КРВАВИ ПИР У СЕЛУ КОД ПОДГОРИЦЕ, МЕШТАНИ У СТРАХУ: Крволочни шакали упали у тор, заклали 15 оваца домаћину Александру

ПОДГОРИЦА: Крвави пир одиграо се у селу Купусци на територији Куча код Подгорице, када су шакали упали на имање домаћина Александра Мијовића и заклали 15 оваца.
РИНА
Фото: РИНА

- Ово је незапамћено у нашем крају, звери су упале у тор и направиле покољ. Мртво је 15 оваца, а вредном домаћину који живи од продаје стоке, причињена је огромна штета, кажу за РИНУ мештани.

Додају да су изузетно уплашени не само за стоку, већ и за своје животе јер крволочне звери, у потрази за храном више као да не презају ни од чега.

- Ми не знамо ни коме да обратимо за помоћ, плашимо се да изађемо на имања, јер су звери очигледно у непосредној близини. О штети коју причињавају сулудо је и причати, вредног и поштеног човека снађе велика мука, додају мештани.

Шакали су до сада ретко правили велике штете на територији Куча, али судећи по овом нападу очигледно је да су се намножили и на овом подручју.

Претходних година највише штету причињавали су у селима општине Пљевља, а посебно су угрожена села која гравитирају ка кањонима Ћехотине и Таре, али и подручја према граници са Републиком Српском.

РИНА

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести