ПРОВЕРИТЕ Е-САНДУЧЕ У среду почиње достава решења пореза на имовину

Од среде, 6. марта, почиње достављање решења којим је утврђен порез на имовину за 2024. годину и то за оне обвезнике који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа.
Poreska uprava Srbije logo
Фото: Пореска управа Србије

На овај начин пореска решења ће добити  укупно 77 863 пореских обвезника. Они који нису регистровани преко еУправе, пореска решења ће бити достављена на кућну адресу средином месеца.

Решења са утврђеним обавезама по основу пореза на имовину за 2024. годину, ове као и претходних година порески обвезници добиће заједно са уплатницама.

Обвезници који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа, Упутство за преузимање документа из еСандучета могу пронаћи на порталу еУправа https://euprava.gov.rs/eSanduce_uputstvo и на сајту Градске пореске управе.

Информације као и одговоре на све недоумице поводом решења којим је утврђен порез на имовину за 2024. годину заинтересована лица поред шалтер сале у Улици Војвођанских бригада бр. 24-26 и инфо-пулта Градске пореске управе у ТЦ „Променада“, могу добити и  електронском пошзом на мејл адресу gpu@novisad.rs , као и на бројеве телефона: 4871-707, 4871-751.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести