ПРЕМИЈЕРЕ СЕРИЈА "Олуја", "Тунел" и "Тома" ове јесени на Суперстар телевизији

БЕОГРАД: Телевизијски канал Суперстар почеће са премијерним приказивањем серија "Олуја" у октобру, "Тунел" у новембру и "Тома" у децембру, најавио је данас Телеком Србија.
Tanjug/Telekom Srbija
Фото: Tanjug/Telekom Srbija

Након што је филм редитеља Милоша Радуновића "Олуја" приказан на Суперстару овог лета, из Телекома Србија најављују да од 30. октобра креће 12 наставака истоимене серије која ће "на емотиван начин приближити судбине нашег народа августа 1995. године".

Домаћи трилер "Тунел“ је инспирисан "реалним догађајима и опасним ситуацијама у којима су се налазили припадници полицијских и антитерористичких јединица и њихових преговарачких одељења", а сваки од 12 наставака представљају засебне приче, каже се у саопштењу.

Преговараче тумаче Миња Пековић и Јован Белобрковић, док се у епизодним улогама појављују Небојша Дугалић, Даница Ристовски, Милош Тимотијевић, Сергеј Трифуновић, Зоран Цвијановић, Тамара Шустић и други.

Након филма "Тома" редитеља Драгана Бјелогрлића, Телеком Србија за децембар најављује истоимену мини серију од осам наставака, у којој Милан Марић игра певача и композитора народне музике Тому Здравковића (1938-1991).

 "До краја године на Суперстару нас очекује још и нова серија 'Посета', премијера наставка криминалистичке драме '12 речи' са Виктором Савићем у главној улози, као и друга сезона хит серије 'Певачица' у којој се сада глумици Јелени Мур, која тумачи насловну улогу, придружила наша позната певачица Милица Тодоровић", најавио је Телеком Србија.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести