ПОЗНАТИ ПИСАЦ ЕПСКЕ ФАНТАСТИКЕ У БЕОГРАДУ Стивен Ериксон 20. маја пред читаоцима

Један од најзначајнијих светских аутора жанра епске фантастике, Стивен Ериксон, дружиће се са читаоцима у Београду у понедељак 20. маја од 17 сати у књижари Делфи СКЦ.
w
Фото: Youtube Printscreen / The Nostalgic Dragon

Он ће потписивати своје књиге у издању Лагуне и одговарати на питања читалаца. Ериксон је стекао светску славу и армију читалаца серијалом "Малашка књиге Палих", а Лагуна је објавила 14 књига овог аутора.

Занимљиво је да је по образовању археолог и антрополог, а завршио је и курс креативног писања у Књижевној радионици Ајове. Након дружења у књижари Делфи СКЦ, Стивен Ериксон ће од 19 сати бити гост Dice arene, board game клуба на I спрату СКЦ-а где ће одиграти једну од својих омиљених игара Dungeons & Dragon.

Стивен Ериксон борави у Србији као гост шестог Фестивала фантастике у Нишу, у организацији Удружења љубитеља фантастике "Ордо DrakoNis" и Нишког културног центра. Лагуна је недавно објавила најновије дело Стивена Ериксона "Звон паса", нову приповест из "Малашке књиге Палих" узбудљив и раздирући роман о рату, интригама и мрачној, неконтролисаној магији. "Звон паса" је ново поглавље у Ериксоновом монументалном серијалу – епска фантастика у свом најмаштовитијем и најузбудљивијем приповедању.

 
EUR/RSD 117.0802
Најновије вести