НОВИ ШОУ-ПРОГРАМ ЗРЕЊАНИНСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ Посвета легендарној Тини Тарнер

Зрењанинска филхармонија представиће свој нови шоу-програм под називом „Симпли д’ бест”, посвећен недавно преминулој рок легенди Тини Тарнер, 13.августа на „Данима пива” у Зрењанину.
r
Фото: Youtube Prinscreen / CBS Sunday Morning

Под диригентским вођством Микице Јевтића,  филхармонија ће на Тргу слободе наступити са солистима Јулијаном Винцан, Александром Бојовићем и Стефаном Здравковићем.

Публика ће у овом програму чути најбоље рок песме чувене певачице, као и осталих познатих рок извођача. „Замишљен је као Тинин концерт на којем ће уз њу наступити рок легенде попут рок група Дип парпл, Ганс енд розис, AC/DC, Квин, као и Алис Купер”, наводе у Зрењанинској филхармонији.„Наша Зрењанинка Јулијана Винцан ће на свој начин дочарати глас и енергију легендарне певачице Тине Тарнер, док ће остатак репертоара бити поверен Александру Бојовићу и Стефану Здравковићу.

Ово није први шоу програм Зрењанинске филхармоније посвећен рок и поп музици. Почетком године, Зрењанинска филхармонија је с програмом “Аба риал трибјут Сербиа” обишла читав регион. На овој врло успешној турнеји, како кажу, све сале у Љубљани, Торину, Падови, Бреси, Милану и Болоњи, биле су попуњене до последњег места.

Н. П-ј.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести