ЛАЖНИ ДЕСНИЧАРИ: Милош Француз, Заветница и Бошко глуме русофиле, а увели би санкције Русији (ВИДЕО)

Милош Јовановић, Бошко Обрадовић, и Милица Ђурђевић Стаменковски годинама су варали грађане Србије, представљајући се за некакве патриоте и праве десничаре. 
1
Фото: Printscreen

Временом су показали своје право лице, а сада је већ доказано да је њихов патриотизам, или боље речено ,,патриотизам'' трајао таман толико док нису почели да иду на канабе у стране амбасаде и то западне. Десничари који иду по мишљење у америчку и британску амбасаду, сада су се ухватили у коло и са тајкуном Ђиласом, пише 24.седам.

Милош Јовановић је већ постао  његов јавни фан и више ни не крије да му је циљ да са Ђиласом сруши Вучића. Милица Заветница је већ добила надимак Мариника 2, а управо је Мариника 1 открила да ће са Заветницима у коалицију. 

Тврде да су русофили, а увели би санкције Русији

Бошко Обрадовић лицемерно глуми патриоту, док заправо намерава,  као и претходно двоје,  да уђе у коалицију са ђиласовцима, међу којима је и Радомир Лазовић , који сматра да смо извршили геноцид у Сребреници и да треба да уведемо санкције Русији. 

Ова лажна десничарска црна тројка, је као што видимо, одавно раскринкана. Не може се бити русофил, драги мој десничари ако идете по мишљење у западне амбасаде и хоћете у коалицију са Радомиром Лазовићем. Једно са другим не иде. 

(24.седам)

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести