Вучинић: Победа СНС-а ће бити убедљива, опозиција нека провери са својим шефовима и Прогласом ко исписује графите о бојкоту избора

Свесна чињенице да ће изгубити на изнорима 2. јуна, опозиција која се до јуче свим снагама залагала за бојкот избора, почела је, по опробаном губитничком обичају да се бави спиновима и лажима.
Screenshot
Фото: Screenshot

Противници избора, који су да би спречили њихово одржавање ишли у Стразбур, Брисел, Бундестаг, на коленима преклињали странце да изборе у Србији забране и њих указом доведу на власт, сада исписују графите по новосадским улицама који позивају на бојкот избора, и за то оптужују Српску напредну сатранку.

Пошто је Српска напредна странка уверена у своју победу, убедљивију него икад, предлажемо уједињеним новосадским дилетантнима да провере са својим шефом Драганом Ђиласом и прогласом да ли су можда они у страху од убедљивог пораза наручили исписивање графита.

За разлику од вас, Српска напредна странка зна да не постоји други суверенитет нити легитимитет осим оног који грађани дају на изборима. Иза Српске напредне странке стоје резултати. Отворили смо 14 нових и нисмо затворили ниједну фабрику. Нисмо отпустили ниједног, али смо обезбедили посао за 45.000 Новосађана. Сва градска предузећа позитивно послују. Просечна плата се са 47.000 увећала на 103.000 динара, а буџет града се са 18 увећао на 43 милијарди динара. Саградили смо десетине километара канализације и реконструисали велики број булевара и нисмо украли ниједан.
Иза нас стоји успех, а иза вас стоји катастрофа!

Затворили сте све новосадске фабрике. Без посла сте оставили десетине хиљада људи. Градска предузећа су грцала у дуговима. Нисте се бавили потребама грађана, само сте смишљали начине како да новац свих грађана испумпавате у своје џепове. Нисте изградили ни један једини метар канализације, али сте украли топлану, цео булевар и 4,5 милиона евра. Сви ваши радови су били фатаморгана, фикција, средство за крађу пара из буџета. Новосађани знају шта је ваш план - да се домогнете 43 милијарде динара из градског буџета, и поново их као некад, уместо у бољи живот грађана, преместите у своје џепове.

И зато свој пораз покушавате да прикријете измишљотинама и спиновима. Али, 2. јуна ће бити јасно ко је победник, а ко варалица.

Дина Вучинић, члан Извршног одбора Српске напредне странке

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести