Дневников турнир: Пријавиле се и две екипе из Хрватске

НОВИ САД: Дневников турнир у малом фудбалу, 57. по реду, од јуче је попримио и међународни предзнак.
d
Фото: Ilustracija

Интернационалну ноту дале су две екипе из Хрватске – Синђелић из Трпиње и Слога Вутекс из Вуковара. Имајући у виду колико се екипа пријавило до сада, као и да је организација подигнута на висок ниво, све је извесније да ће овогодишњи Дневников турнир надмашити неколико претходних. С обзиром на то да су остала још три дана до закључења пријава за учешће на једном од најпрестижнијих турнира у малом фудбалу, домаћин и организатор очекује да ће број екипа бити још већи.

Подсећамо, утакмице ће се играти током четири викенда, а прелиминарна фаза је на програму 18, односно 25. и 26. децембра. Четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године. Седам дана касније, на програму су полуфинала и финале.

Котизација за сениоре износи 8.000, док је за све остале категорије 6.000 динара. Сама пријава за учешће може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, у канцеларији Агенције „M team sport“, или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је добити и путем телефона 062/582-023 (Веселин Вилотијевић), или мејла: dnevnikovturnir@gmail.com, Инстаграма (Дневников турнир) и Фејсбука (Дневников турнир).

А. М.

EUR/RSD 117.0912
Најновије вести