Тачно у подне јавни жреб за 58. Дневников турнир у малом фудбалу

НОВИ САД: До почетка Дневниковог турнира у малом фудбалу, 58. по реду, преостало је још 10 дана.
ф
Фото: Dnevnik.rs

За предстојеће такмичење, први пут у историји турнира, пријем пријава за учешће завршен је четири дана пре назначеног рока.

- Прошлогодишње искуство нам је потврдило да је основица од 64 екипе идеалан начин да такмичење реализујемо на нивоу, у терминима који су нам на располагању – образложио је такмичарско опредељење директор турнира Веселин Вилотеијевић, на гала промоцији на „Дедином салашу„. -  Све нас радује податак да је број екипа у млађим категоријама утростручен, у односу на претходни турнир.

Данас, тачно у подне, предвиђен је јавни жреб турнира у свим категоријама. Одржаће се у просторијама генералног спонзора, компаније Меркур икс тип, у улици Модене. Пренос је на Јутјуб каналу компаније.

Предвиђен је и пренос свих утакмица, од 24. децембра, када је заказан почетак такмичења, до његове завршнице и финала, 15. јануара. Такмичење реализујемо по следећем распореду - 24. и 25. децембар: прво коло, 3. и 4. јануар: 1/16 финала, 8. и 9. јануар: 1/8 финала, 13. јануар:  1/4 финале, 14. јануар: полуфинале, 15. јануар: ФИНАЛЕ.

Наградни фонд је увећан за 50 посто и сада износи милион и по динара.

Л. Б-з

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести