ИАКО СУ ТОПОЛЧАНИ БИЛИ БОЉИ НИСУ УСПЕЛИ ДА ПОСТИГНУ ПОГОДАК: Празне мреже у Крушевцу

Иако су  у другом делу сусрета били много бољи тим , фудбалери ТСЦ -а су само ремизирали у Крушевцу.
1
Фото:  Пантовић је имао две прилике у Крушевцу, фото: ТСЦ

Једноставно нису успели да пробију бедем испред голмана Савића.

После грешке одбране Крушевљна  Пантовић је већ у првом минуту имао прилику, али је оклевао и Вукајловић је успео да отклони опасност.   А онда је све некако утихнуло. У наредних тридесетак минута играло се углавном на средини терена, а благу инцијативу имали су домаћини, али не и прилике.  Додуше два пута је покушавао Зличић, али није био прецизан. Тополчани у првом делу ни једном нису угрозили гол Савића.

У наставку меча ТСЦ је диктирао темпо, ређали су се напади Тополчана, адо прилике су тешко долазили.  Одбрана Напретка је деловала сигурно. Можда је Ћирковић у 55. минуту могао нешто више да учини, али када се спремао на шут с леђа је одгурнут, али судија Јовановић, али ни ВАР није реаговао.

Мало касније покушао је Пантовић главом, али је тукао право у голмана Савића.  У последњих петнаестак минута практично се играли на половини домаћина, покушавали су  Тополчани преко крила, али нису успели да пронађу пукотину у редовима Крушевљана.  А у последњим секундама меча Напредак је могао до победе, Маринковић је после центаршута главом погодио пречку.

Напредак–ТСЦ 0:0

КРУШЕВАЦ: Стадион Младости, гледалаца 800, судија: Јовановић (Београд), жути картони: Мајдевац, Маринковић (Напредак), С. Јовановић, Влалукин (ТСЦ). 

НАПРЕДАК: Савић 6, Вукајловић 6, Мршић 6, Маринковић 6, Ст. Јовановић 6, Ф. Крстић 6, Љубомирац 5,5, Бастајић 6 (Ђ.Јовановић), Зличић 6 (Марјановић), Благојевић 5,5 (Маринковић), Мајдевац 5,5. 

ТСЦ: Илић 6,5-, В. Крстић 6 (Шош), Стојић 6,5, Пејић 6,5, Петровић 6, Вулић 6 (Радин), Станић 6 (Влалукин), Ђаковац 6,5, Ћирковић 6 (Миловановић), Пантовић, 6 С. Јовановић 6.

Г. Ковач

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести