ЛИГА НАЦИЈА: Српкиње оствариле победу на Криту

Најбоља женска репрезентација Србије остварила је победу у Грчкој од 2:0 (1:0) за наставак пута ка А дивизији Лиге нација.
Фудбалски савез Србије
Фото: Фудбалски савез Србије

У мечу који се играо на Криту, наше девојке су поново биле фаворит и ту улогу су оправдале головима Милице Мијатовић и посебно Алегре Пољак, која је у стилу највећих мајстора, директно из корнера, савладала Наси.

И поред одсуства великог броја играчица, изабранице селектора Драгише Зечевића су потврдиле завидан квалитет и са нова три бода практично осигурале другу позицију у групи која води у бараж за пласман у А дивизију Лиге нација.

У исто време тиња нада да се можда може и престићи и Пољска, тренутни лидер групе, али у овом случају све зависи од исхода дуела у којима су Пољакиње ипак фаворити.

Грчка-Србија 0:2 (0:1)

КРИТ: Стадион „Теодор Вардинојанис“на Криту. Судија: Гамзе Дурмус (Турска). Стрелци: Мијатовић 45 и у Пољак 89. минуту.

ГРЧКА: Наси, Патерна (79. Калдариду), Палама, Сидира, Митку, Марку, Какамбуки, Сари, Чамалиду (73. Георганци), Спиридониду (60. Пападопуло), Јанака. Селектор Александрос Катикаридис.

СРБИЈА: Костић, Петровић (70. Ступар), Словић, Дамјановић, Крстић, Филиповић (89. Сремчевић), Благојевић (90+3. Ђорђевић), Мијатовић (70. Лазаревић), Пољак, Дамњановић, Ивановић (90. Чавић). Селектор Драгиша Зечевић.

EUR/RSD 117.1121
Најновије вести