У ВОШИ СПРЕМНИ ЗА ФИНАЛЕ КУПА: Бандовић: Шанса за историју; Зукић: Ноге ће саме трчати

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић рекао је данас да је његова екипа спремна за најважнију утакмицу сезоне у којој се поше историја и истакао да његови играчи у финалу Купа против Црвене звезде морају бити добри и у нападу и у одбрани.
1
Фото: Дневник/ Ф. Бакић

Фудбалери "старе даме" у уторак, 21. маја, од 20 часова и 15 минута, играју утакмицу финала Купа Србије против Црвене звезде, на стадиону Лагатор у Лозници.

"Свесни смо да можемо да будемо уписани у историју, то је нека врста притиска, али морамо да будемо фокусирани на терен, а не резултат, верујем у играче и ту сам да их подржим кад направе грешке. Морамо да будемо фокусирани на то шта ћемо да радимо. Трофеј би био значајан за клуб. Звезда је једна врста фаворита, велики клуб са пуно трофеја, али даћемо све од себе", рекао је Бандовић на данашњој конференцији за медије.

Црногорски стручњак је додао и да су сви играчи здрави.

"Матеус је осетио мали бол у нози, али данас је тренирао и сви смо спремни. Искористићемо период до утакмице да се добро опоравимо и освежимо да бисмо истрчали утакмицу као и претежно све које смо добили и добро играли", казао је Бандовић.

Капитен "лала" Дејан Зукић верује да неће бити проблема са снагом иако су одмарали мање од Црвене звезде.

"Ја сам у првом тиму већ шест година. Имао сам ту част да дигнем мој први трофеј са Војводином и то баш пехар за куп. Што се тиче породичног духа, дигли смо га на максимум у другој полусезони и сад би ово био шлаг на торту и мислим да ми то можемо", рекао је Зукић.

Према речима капитена, "ноге ће саме трчати у финалу".

"Ми смо професионалци, исто ти је да ли играш на страни или код куће. Раније смо имали проблем на страни, али смо преломили у глави. Желим да у Лозницу дође што више наших навијача и да нас подржи, а ми ћемо им вратити", закључио је Зукић.

Дневник, Танјуг

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести