ХОЋЕМО ЛИ ГА ВИДЕТИ ПОСЛЕ ЦЕЛЕ ДЕЦЕНИЈЕ? Славни ас Формуле1 Михаел Шумахер БИЋЕ НА ЋЕРКИНОЈ СВАДБИ

Најбољи возач Формуле 1 свих времена Михаел Шумахер пре више од десет година је доживео језиву несрећу на скијању у француским Алпима и од тада га нико није видео у јавности.
sumaher
Фото: Youtube Printscreen

Иако су многи изгубили наду да ће се то икада више десити, сада из Немачке стижу невероватне информације да би Шумахер могао да се појави на венчању кћерке овог лета!

Ђина-Марија Шумахер требало би да се уда за свог изабраника Јана Беткеа и велико славље је планирано на Мајорци, где породица Шумахер има вилу већ шест година. Причало се да би Шумахери могли да продају вилу на Мајорци како би наставили да финансирају опоравак Михаела, међутим то се није догодило, него је наводно процурила информација да су га из виле у Швајцарској пребацили на ово шпанско острво где има све услове за опоравак.

С обзиром на то да породица крије апсолутно све о Михаелу, нико није ни скроз сигуран где се сада налази, али немачки медији верују да би могао да буде виђен на венчању.

Тако и италијански "Коријере делa Спорт" додаје да је Михаел Шумахер у поменутој вили на Мајорци и да практично неће бити потребно нигде да га селе, пошто ће гости доћи к њему и у ту ће бити одржана церемонија. Наравно, уз никад веће обезбеђење како би све протекло у најбољем реду и да би славни возач Формуле 1 био заштићен.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести