ФК Војводина

Спорт / Фудбал УПРАВНИ ОДБОР ФК ВОЈВОДИНЕ ПОТВРДИО ПИСАЊЕ „ДНЕВНИКА”: Бандовић и званично остаје
Управни одбор ФК Војводина једногласно је потврдио Дневникову информацију пре три дана да Божидар Бандовић остаје на позицији шефа стручног штаба.
Спорт / Фудбал У ВОШИ СПРЕМНИ ЗА ФИНАЛЕ КУПА: Бандовић: Шанса за историју; Зукић: Ноге ће саме трчати
Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић рекао је данас да је његова екипа спремна за најважнију утакмицу сезоне у којој се поше историја и истакао да његови играчи у финалу Купа против Црвене звезде морају бити добри и у нападу и у одбрани.
Спорт / Фудбал ВОЈВОДИНА ПРОДАЈЕ РАДУЛОВИЋА, Звезди 1.25 милиона
Андрија Радуловић ће каријеру наставити у Америци.
PhotoVideo
Спорт / Фудбал РАДНИЧКИ И ВОЈВОДИНА ПОДЕЛИЛИ БОДОВЕ НА "ЧИКА ДАЧИ": Иста мета, исто одстојање (ВИДЕО)
У сусрету изузетног ритма и такмичарског набоја, са више од 5.000 темпераментних гледалаца на трибинама, Раднички и Војводина нису постигли ни један гол, што је Крагујевчанима омогућило да задрже предност од два богда на табели у односу на европског ривала.
Video
Спорт / Фудбал ПИКСИ НА МЕЧУ РАДНИЧКОГ И ВОЈВОДИНЕ: Кога би могао да гледа пред ЕУРО? (ВИДЕО)
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси гледао је меч између Радничког и Војводине у Крагујевцу.
PhotoVideo
Спорт / Фудбал (УЖИВО) МНОГО ТЕНЗИЈЕ НА „ЧИКА ДАЧИ“: Радничком и Војводини по бод
Фудбалери Радничког и Војводине одиграли су без голова у оквиру претпоследњег кола Суперлиге Србије на стадиону "Чика Дача".
Photo
Спорт / Фудбал ВОЈВОДИНА РЕШИЛА ПИТАЊЕ ТРЕНЕРА У НАРЕДНЕ ДВЕ ГОДИНЕ Бандовић остаје на челу Вошиног стручног штаба (ФОТО)
Шеф стручног штаба ФК Војводина Божидар Бандовић (54) предводиће тим још две године, како је Дневник и најавио у разговору са председником клуба Драгољубом Збиљићем пре три дана.
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ У ЧЕТВРТАК ГОСТУЈУ У КРАГУЈЕВЦУ: На корак до Европе
Још после дербија са ТСЦ-ом у Бачкој Тополи тренер Војводине Божидар Бандовић је сваку утакмицу која следи, до краја првенства, означио као финале до финала.
Спорт / Вошин кутак ВОША ВОДИ НАВИЈАЧЕ У ЛОЗНИЦУ: Почеле пријаве за одлазак на финале Купа Србије
Почеле су пријаве за одлазак у Лозницу у уторак, 21. маја, на финале Купа Србије, у коме ће вредност да упореде Црвена звезда и Војводина.
Спорт / Фудбал РЕКОРДНОМ ПОБЕДОМ ПРОТИВ НАПРЕТКА (5:0) ВОША СЕ ВРАТИЛА НА ЕВРОПСКИ КОЛОСЕК: Тријумф уз „ћирибу, ћириба“ ритам
Да ли рекордна Вошина победа против Напретка (5:0) или ехо са трибина „Карађорђа“ какав одавно није регистрован, тек чувени Банетов „ћирибу, ћириба...“  ритам подсетио је на време када је Војводина у пола бело, пола црвено бојила врх пирамиде српског и југословенског фудбала.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести