Фест: Највеће интересовање публике за отварање

БЕОГРАД: Највеће интересовање публике је очекивано за филм „Три Билборда испред Ебинга“, који ће бити приказан на отварању Феста 23. фебруара у Сава центру, саопштили су из дирекције фестивала. 
fest 2018, promo
Фото: Promo

Ово остварење, номиновано за седам Оскара са Франсес Мекдорманд у главној улози, сасвим сигурно ће бити један од филмова о коме ће се највише говорити на овогодишњем Фесту. 

Златном палмом овенчан филм „Сквер“ шведског редитеља Рубена Естлунда такође је један од фаворита београдске публике, као и поетична љубавна прича Луке Гвадањина „Скривена љубав“.

“Облик воде“, Венецијански победник и лидер у номинацијама за Оскара сасвим оправдано се нашао на листи најтраженијих, а визуелна раскош којом овај филм Гиљерма дел Тора одише је само један од разлога зашто га вреди погледати управо на великом платну Сава центра. 

Фестова публика већ је навикла да очекује квалитет од култних редитеља, те су и ове године сигуран избор добро познати редитељи и њихови нови наслови: Фатих Акин и филм „Ниоткуда“ , Пол Томас Андерсон и „Фантомска нит“, као и Роман Полански и филм „Према истинитој причи“.

Попуст од 10 одсто на комплете карата траје до петка, 9. фебруара

Омогућена је и онлајн куповина карата за пројекције у Сава центру и Дому омладине преко Евентима, а линк је доступан и на насловној страници сајта Феста. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести