(ФОТО, ВИДЕО) KAКАВ ДВОЈАЦ Нећете веровати који ГЛУМАЧКИ ПАР ће играти у римејку ХИТ КОМЕДИЈЕ "Голи пиштољ"! Потпуно НЕОЧЕКИВАН кастинг

Звезда "Чувара плаже" се после вишегодишње паузе враћа на биоскопско платно у римејку хит филма из осамдесетих "Голи пиштољ", у ком ће играти уз Лијама Нисона.
n
Фото: Ilustracija/Youtube Printscreen/Instagram Printscreen

Акива Шафер сешће у редитељску столицу, а потписује и сценарио заједно са Дагом Мендом и Деном Грегором.

Детаљи о новом остварењу, као и његов званични назив још се држе у тајности, али Холивуд рипортер сазнаје да ће се Нисон наћи у улози неспретног полицијског детектива, ког је раније играо Лесли Нилсен.

Андерсон би требало да игра његову симпатију, у сличном маниру који је у оригиналним филмовима неговала Присила Присли.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Nison (@nisonl)

Нова адаптација "Голог пиштоља" означиће велики повратак бившег модела и глумице, која је славу стекла у серији "Чувари плаже". Филмски деби имала је у филму "Бодљикава жица" из 1998. који није успео да освоји наклоност критике и публике.

Недавно је покупила похвале за улогу Рокси Харт у бродвејској представи "Чикаго", као и за њен документарни филм на Нетфликсу "Pamela, A Love Story".

Ускоро би требало да је видимо и у филму Ђије Кополе "The Last Showgirl" уз Џејми Ли Кертис, Дејва Батисту и Кирнан Шипку у ком ће играти плесачицу из Лас Вегаса, која у педесетим годинама живота покушава да преокрене свој живот.

Дневник/Јуроњуз Србија

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести