ПОВРАТАК КРАЉИЦЕ ХЕРЦ ФИЛМОВА Мег Рајан у новој РОМАНТИЧНОЈ КОМЕДИЈИ "Шта се десило после" и то не само као глумица (ВИДЕО)

ЛОС АНЂЕЛЕС: Америчка глумица Мег Рајан позната по филмовима „Бесани у Сијетлу“, „Кад је Хари срео Сели“ и „Стигла вам је пошта“, враћа се на велико платно у романтичној комедији коју је  написала, режирала и продуцирала.
m
Фото: Youtube Printscreen

Осам година након њеног последњег холивудског филма, Рајан игра у филму "Шта се десило после" као Вила, жена која се поново састаје са бившим партнером којег игра звезда „Досијеа Икс“ Дејвид Духовни.

Рајан је рекла да је провела три године радећи на пројекту, који ће се премијерно приказати у биоскопима у петак.

Треба ми много времена да било шта урадим, тако да су три од осам година утрошене за рад на овом филму, рекла је глумица, преноси Ројтерс.

"Шта се десило после" је један од неколико филмова независних продукцијских компанија који су добили отказ синдиката глумаца САГ-АФТРА, што значи да глумци могу слободно да говоре о филму упркос штрајку који је у току.

Духовни је похвалио рад Мег Рајан у свим њеним различитим улогама на филму.

Мег заиста олако носи ту одговорност, што је лепо. Никада нисам имао осећај да је преплављена или да осећа притисак, што сам сигуран да је с времена на време била, додао је.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести