ПОЗНАТИ БРИТАНСКИ ГЛУМАЦ извршио самоубиство „ГАНГСТЕР“ пуцао себи у главу, хитна помоћ могла само да констатује СМРТ (ВИДЕО)

Британски глумац Дејв Кортни и самозвани "гангстер", преминуо је у 65. години након што је, према писању медија, пуцао себи у главу.
d
Фото: Youtube Printscreen

Убрзо након трагедије, лондонска полиција је стигла у његов дом са службом Хитне помоћи, али су могли само да констатују смрт.

- Нико у његовој породици није ухапшен - званично је саопштено.

Дејв Кортни се поносио наводним везана са познатим енглеским криминалцима, попут Реџија Креја и Ленија Меклина, а говорио је да је био упуцаван, убадан, да му је нос био одгрижен и да је морао да "убије да би остао жив".

Свој дом називао је "дворцем Камелот" и волео је да свуда по њему буду симболи и слике на којима је представљен као витез.

Ипак, у стварном свету пре глуме он је био далеко и од витеза, а и од гангстера попут оних са филмова. Био је ситни криминалац, који је учествовао у утеривању дугова, физичким нападима, био је насилник гоњен за пребијање своје девојке пре 10 година,. а тврдио је да је учествовао и у убиствима. У својој књизи написао је да је проглашен невиним у 19 одвојених суђења, пише Мондо.

Енглеска јавност упознала га је и као аутора шест књига, а глумио је и продуцирао сопствени филм.

Глумио је у филмовима "Siks bend trap" Мика Мекартија, "Clubbing to Death" Лија Филипса и "The Dead Sleep Easy" Лија Демарбра.

Био је и инспирација за чувени лик бившег фудбалера Винија Џоунса, "Биг Криса" у филму "Две чађаве двоцевке", који је режирао и написао Гај Ричи.

Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести