Тарантино и Дикаприо открили детаље о новом филму

Мало је пројеката који су изазвали толико пажње у последње време као “Once Upon a Time in Hollywood”, нови филм Квентина Тарантина, у којем ће главне улоге тумачити Леонардо Дикаприо и Бред Пит. 
Screenshot-tarantino
Фото: Youtube Printscreen

Говорећи на конвенцији CinemaCon, Тарантино је изнео још неколико детаља, укључујући и виђење тандема Дикаприо-Пит преноси портал босонога. cом.

“Они ће бити најузбудљивији динамични звездани дует још од Пола Њумена и Роберта Редфорда”, храбро је најавио Тарантино, иако снимање још није ни почело.

Како преноси “Variety“, Дикаприо је на ове речи одговорио описавши Тарантинов сценарио као “један од најневероватнијих које је он икада написао”.

Иако су првобитне информације говориле о томе да ће се филм бавити Чарлсом Менсоном накнадно смо сазнали да ће злочини њега и његове “Породице” представљати само позадину главне приче. Она ће пратити двојицу глумаца, некадашњу звезду вестерна и његовог дублера, који покушавају да пронађу место у новом Холивуду, у којем секс, дрога и рокенрол почињу да се приказују на револуционаран начин.

“Радња се одвија на врхунцу експлозије контракултуре”, потврдио је Тарантино, “у време хипи револуције, на врхунцу новог Холивуда.”

Режисер је потврдио и раније спекулисане паралеле између “Once Upon a Time in Hollywood” и његовог најславнијег остварења, “Петпарачких прича”. Присутнима на конвенцији је казао да ће његов нови филм “по стилу и поставци сценарија” бити најсличнији управо делу “Петпарачке приче”.

Премијера “Once Upon a Time in Hollywood” заказана је за 9. август 2019. године, када се обележава 50 година од смрти глумице Шерон Тејт, најпознатије жртве Менсонових злочина. Њу би требало да глуми Марго Роби, а у конкуренцији за остале улоге се помињу још многа велика имена.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести