МОРИСИ ОСУО ПАЉБУ ПО СЛАВНИМА ЗБОГ ШИНЕЈД Нисте имали петљу да је подржите док је била жива

Мориси је осуо паљбу по музичарима, славним личностима и личностима из музичке индустрије који одају почаст Шинејд О'Конор након њене смрти у 57. години.
m
Фото: Youtube printscreen/ Anything Goes

Он се огласио на својој веб страници, објавио је белешку у којој се питао где јој је била подршка док је још била жива.

Знате да нисам могао да издржим. Избацила ју је њена издавачка кућа након што је продала 7 милиона албума за њих. Полудела је, да, али незанимљива, никад. Није урадила ништа лоше. Имала је поносну рањивост… и постоји одређена мржња музичке индустрије према певачима који се "не уклапају" (ово добро знам), и никада их не хвале до смрти – када, коначно, не могу да одговоре. Сада је хвалите само зато што је касно. Нисте имали храбрости да је издржавате док је била жива, а она ва је тражила", навео је Мориси, преноси Дејли Мејл.

Мориси је затим упоредио смрт Шинејд са смрћу других женских звезда, укључујући Ејми Вајнхаус и Џуди Гарланд.

'Зашто се било ко чуди што је Шинејд О'Конор мртва? Ко је довољно марио да спасе Џуди Гарланд, Витни Хјустон, Ејми Вајнхаус, Мерилин Монро, Били Холидеј? Где идете када смрт може бити најбољи исход? Да ли је ово музичко лудило било вредно живота Шинејд? Не, није.

Била је изазов и није могла да буде затворена, и имала је храбрости да говори када су сви остали ћутали.

Била је малтретирана само зато што је своја. Њене очи су се коначно затвориле у потрази за душом коју би могла назвати својом", навео је Мориси.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести