"Парни Ваљак" са новим певачем на Арсенал фесту 28. јуна

БЕОГРАД: "Парни Ваљак", са новим фронтменом Игором Дрвенкаром, наступиће првог дана Арсенал феста на Мејнб стејџу, најавили су организатори.
s
Фото: Youtube Printscreen/Trend Medij

Ово ће бити први наступ чувеног бенда у Србији са наследником Акија Рахимовског.

Синглом "Моја глава, моја правила" и пратећим спотом који су објављени недавно, потврдили су наставак активности у новој поставци, и на тај начин представили новог певача, а реакција публике у суседним земљама, где су до сада наступали, говори о томе да је одлично прихваћено ново поглавље једног од најзначајнијих бендова у региону.

"Преломили смо своје дилеме, настављамо даље, јер без свирања немамо сврху, без свирке губимо свој смисао. Аки ће духом увек бити присутан у нама, а у Игору смо препознали изврсног човека с којим крећемо у нову авантуру", поручују чланови бенда.

На главној бини у Кнежевом Арсеналу смењиваће се ванвременски класици попут "Јесен у мени", "Дођи", "Угаси ме", "Заставе"... Поред "Парног Ваљка" на Мејн стејџу ће, подсетимо, наступити и Буч Кесиди истог дана, док ће сутрадан, 29. јуна, ођекивати евровизијско ШЧ и Лет 3, као и гитарски виртоуз Влатко Стефановски.

Арсенал Фест преводе хедлајнери "The Cult ", "Cluth", Гибони, Паров Стелар, Ђ Пендулум Сет, Дубиоза Колектив. Посебну посластицу за крагујевачку публику представљаће Смак плус, који ће отворити програм на главној бини 30. јуна.

Бенд је састављен од деце чланова легендарног Смака, а ради под патронатом Радомира Михаиловића Точка и осталих "смаковаца". Исте вечери на ће се хорски певати хитови хип-хоп легенди, Београдског синдиката. Прве јулске, а последње фестивалске вечери, на Арсеналов Мејн се враћају "ветерани" крагујевачког фестивала, Коља и Гробовласници. На Гарден Стаге 29. јуна стиже алтернативни руски бенд Shortparis, који има светску каријеру. Нова имена у Заставиној башти су и Сајси МЦ, Кени није мртав, Црна листа, Фрактал, Порто Морто (28. јун), Аутогени тренинг, Епилог, Хиљсон Мандела, Јорговани (29. јун), Darkshines, Бојана Вунтуришевић, Марко Лоуис, Sitzpinker (30. јун), те Коза Мостра, КБО!, Sharks, Snakes & Planes, Прото тип и Irish Stew (1. јул).

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести