ПРОЈЕКАТ „HELLO, I LOVE YOU” Аргентинка и Новосађанин у музеју Тамбурица феста

Аргентинска певачица и тектописац Франческа Роyероне и Новосађанин Филип Блажић, композитор и продуцент, представиће данас у 18 часова у у Музеју Тамбурица феста (Нови Сад, Краља Александра бр. 14) свој заједнички пројекат “Hello, I love you”.
а
Фото: Промо

Биће то заправо прилика за боље упознавање са радом овог занимњивог дуета, који је недавно направио велики успех и на аргентинском и на америчким тржишту са песмом „Blue”, коју је пратио и врхунски дизајниран спот премијерно приказан на популарном сервису за промоцију музичких видеа VEVO. 

У овом пројекту Филип је не само продуцент и композитор, него и извођач, инежењер звука и микс/мастер инжењер. 

Франческа је пак ауторка текстова и носећи вокал, али је отпревала и све пратеће вокале, те била и саветник у коначној фази музичке продукције. Сам спот је режирао Хоакин Инзуа, сниман је у Аргентини, а значајну улогу у његовој реализацији имао је познати визуелни уметник Серхио Роyероне. Осим тога што се у цео пројекат укључио као арт-директор, видео је сниман у чувеној вили “Ла Албороза”, која је уједино и његов дом и уметнички студио. „Сама песма Blue се на неки начин поиграва емоцијама, а ми смо у споту желели да покаже емоције кроз лепоту и уметност”, испричао је недавно Филип за „Дневник”. 

Улаз на промоцију пројекта “Hello, I love you” је слободан.      

М. С.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести