Славни Ricardo Villlalobos 15. јуна на Калемегдану

БЕОГРАД: Славни Ricardo Villlalobos, један од најпознатијих извођача електронске музике, наступиће 15. јуна у Рову код Војног музеја на Калемегдану, најавили су данас организатори. 
Rikardo Viljalobos/Tanjug
Фото: Tanjug

Ricardo Villlalobos је рођен у Чилеу, а одрастао је у Берлину и у том периоду је постао велики обожавалац групе Depeche Mode, коју је пратио на европским турнејама. 

Дижејингом је почео да се бави 1988. године, а први албум објавио је за немачку издавачку кућу Playhouse 1994. године. 

Познат је по специфичном музичком стилу који је тешко сврстати у један правац, а може се приметити и утицај бендова као што су Tangerine Dream, Kraftwerk и Depeche Mode, као и првих техно издања из Детроита. 

Данас Виљалобос представља инспирацију многим ди-џејевима и продуцентима широм света. 

Његови ди-џеј сетови могу се дефинисати као путовање кроз разне жанрове електронске музике, као и различите временске периоде, а публици пружа незаборавно искуство уживања у квалитетној музици. 

Један је од првих чланова Cocoon издавачке куће и познат је и по ремиксу за Depeche Mode. 

Наступао је на фестивалима широм света, а редовно гостује у клубовима као што су Панорама Бар/Бергхаин у Берлину, Фабриц у Лондону, Роберт Џонсон у Офенбаху и Амнезиа на Ибици. 

Улазнице за београдски наступ налазе се у продаји путем мрежа Евентим и Гигс Тикс по цени од 1.290 динара за регуларне карте и 1.890 динара за ВИП.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести